lauantai 13. tammikuuta 2018

Yhteenveto vuoden 2017 roskakasoista

Itse tykkään yhteenvetopostauksista, koska niissä näkee paremmin kokonaiskuvaa. Tein viime vuonna ensimmäisen kerran edellisvuoden roskakasoista koontia ja ajattelin sitä myös tänä vuonna jatkaa. Eli jos tämä tuotteiden kulutus aiheuttaa sinussa kovin voimakkaita etovia oloja niin suosittelen siinä tapauksessa olemaan jatkamatta :D



Vuosi alkoi roskien osalta melko mallikkaasti ja sain reilut 30 purkkia ja purnukkaa tyhjäksi - hyvähän se on etteivät vanhenemaan jää ;) ..kuitenkin jos edellisvuoden tammikuun saldoon vertaa niin aika paljon vähemmän vuoden 2017 kasassa on..



Helmikuussa kasa kasvoi vielä tammikuuta suuremmaksi, mutta jälleen jäin kuitenkin jälkeen edellisvuoden kasasta - tämä muutos tosin ehkä vain ihan hyväkin asia? :D



Kasa näyttää hieman aiempia pienemmältä, mutta itseasiassa määrä taitaa olla aika vastaava kuin tammikuussa eli reilut 30. Edellisvuoteen nähden kasa kylläkin on puolittunut ellei ylikin :D



..ja jälleen sanoisin, että silmämääräisesti kasa näyttää jopa ihan kohtuulliselta, mutta samoissa lukemissa pyöritään edelleenkin edelliskuukausiin nähden. Vuosi sitten mentiin melkolailla samoissa lukemissa..



Toukokuussa jäätiin jo alle 30 haamurajan ja edelliseen vuoteen nähden saldo jäikin noin kymmenellä loppuneella pienemmäksi.



Kesäkuussa sama linja jatkoi eli purkkeja tyhjentyi edelliskuukauteenkin nähden- ja vielä selkeämmin edelliseen vuoteen nähden.



Heinäkuussa jäätiin jopa alle 20 loppuneen! Edellisvuonna kasa oli lähes tuplat tästä!



Elokuussa sitten otettiinkin taas vähän kiinni ja palattiin sinne 30 loppuneen kieppeille. Kasa kuitenkin jäi pienemmäksi tässäkin kuussa edellisvuoteen nähden.



Syyskuun loppuneiden määrä olikin suorastaan järkyttävän pieni, koska jäätiin jo alle 15! Edellisvuoden kasa oli hurjan paljon suurempi..



Lokakuussa kirittiin hieman kiinni edelliskuukautta, mutta kuitenkin alle 25 loppuneen jäätiin, joka jäi edellisvuotta jonkin verran pienemmäksi saldoksi.



Marraskuussa mentiin melkolailla samoissa lukemissa kuin edellisessäkin kuussa - sekä missä mittasuhteissa edellisenä vuonnakin mentiin.



Joulukuu taisikin sitten olla se ensimmäinen kuukausi kun laitettiin edellisvuotta paremmaksi :D Onneksi sentään vain reilut 30 loppunutta..

Kokonaisuudessaan onneksi roskakasani alkavat pikkuhiljaa näyttää pienemisen merkkejä - jos nyt ei tuota viimeisintä niin tarkkaan katsella :D Jospa siis suunta olisi parempaan päin.. katsotaan kuinka vuoden 2018 roskakasojen laita sitten lieneekään..


Aiheuttavatko nämä minun roskakasani sinussa kylmiä väreitä? :D

1 kommentti:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat