tiistai 16. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 luetuimmat

Aina aika ajoin on mielenkiintoista katsoa mitkä postaukset ovat luetuimpien joukossa, tällä kertaa ajattelin tehdä koonnin koko vuodelta 2017. Aloitetaan kaikista luetuimmasta:



Kokosin lokakuussa listausta viime vuoden kosmetiikkajoulukalentereista, jota sitten kävin myös hieman täydentämässä myöhemmin. Tämä olikin ehdottomasti suosituin viime vuoden postauksista, joten tämän perusteella sanoisin, että pitää ensi syksynäkin tehdä samanlaista koontia - pysyy itsekin kartalla mitä on tulossa ja josko sitä järjen kanssa pähkäilisi minkä tulee hankkimaan :)

Myös seuraavaksi luetuin liittyi joulukalentereihin; Essence-joulukalenterin yhteenveto eli vuoden 2016 kalenterin sisältöähän siinä koottiin yhteen. Tänä vuonna ko.kalenteri olikin hieman hankalasti saatavissa, toivottavasti ensi vuonna ei samanlaisia toimitusongelmia esiintyisi!

Kolmanneksi ja neljänneksi luetuimpiin pääseekin mukaan Bette Box Toukokuu & Bette Box Tammikuu eli tämän perusteellakin näitä postauksia myös jatkossa on teille täällä oltava tarjolla ;D


Viidenneltä sijalta löytyy: Egyptin taikaa eli Egyptian Magic -ihmevoide, joka todellakin yllättävän monessa asiassa tuntui toimivan hyvin. Kuudentena Uroda eli ihmetuote, jolla ainakin itse sain ripsiini aikasta kivasti pituutta - tämä on edelleenkin ostoslistalla kun vaan joskus muistaisi ostaa.. Seitsemännelle sijalla I love me -messut + ARVONTA, katsotaan tulenko itse pääsemään ensi syksynä messuille - toivotaan näin. :) Kahdeksannella sijalla Bloggaajaboxi eli kun sain vihdoinkin paljastaa pääseväni mukaan lokakuussa ilmestyneeseen Bette Boxiin - ihan mieletön kunnia <3

Yhdeksänneltä sijalta löytyykin jotain muuta kuin kosmetiikkaa: Pukka Tea.


Kymmenenneksi luetuimpana oli heti joulun jälkeen julkaisemani eleven-joulukalenterin yhteenveto, ihan täysi napakymppihän kalenteri ei sitten loppujen lopuksi itselleni ollutkaan..


Onko sinulla jäänyt viime vuodelta mieleen jokin postaukseni erityisesti?


P.s. Mitä mieltä olette blogin uudistuneesta ulkonäöstä? :)

14 kommenttia:

  1. Tykkään uudesta ulkoasusta, helpompi etsiä mitä hakee :)
    Vaikka sitähän tässä ei kysytty :'D

    Mie olen huomannut (etenkin Tuben puolella), että kaikki boksi- ja ostospostaukset ovat aina suosituimpien joukossa. Jos on jotain poikkeavampaa, niin sekin yleensä nousee aika ylös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäsinkin tuon kysymyksen mukaan sen jälkeen kun ehdit kommentoida eli luit ajatukseni xD Itse tykkäsin edellisen ulkomuodosta, mutta tosiaan hakutoiminnot koin itsekin hankalaksi..

      Poista
  2. Ulkoasu on ihanan keväisen raikas, tästä se valoisa aika alkaa. <3 Tuo joulukalenteri on kyllä kiinnostanut varmasti monia. Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  3. Minunkin luetuimpia postauksia on postaus joulukalenterista, joten en yhtään ihmettele, että omat joulukalenteripostaukset ovat luetuimpien listalla. IHmiset selkeästi tykkäävät kosmetiikkakalenterista :)

    Tykkään uudesta ulkoasusta! Näyttää kivan heleältä!

    VastaaPoista
  4. Täytyy myöntää, että itsekin luin viime vuonna todella paljon arvosteluja kosmetiikkakalentereista. Teki mieli hankkia kosmetiikkakalenteri, mutta minulla ei ollut entuudestaan kokemuksia tai tietoa mikä olisi hinta-laatu-suhteeltaan paras :) Ulkoasu on kaunis ja selkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään on niin paljon valikoimaa tuollakin saralla, että tulee suorastaan valinnan vaikeus :D

      Poista
  5. Ite tykkään lukea paljon meikkipostauksia joissa esitellään just tuotteita ja tuotearvosteluja kuten tuo Bettebox postaus ja kosmetiikkakalenterit. Yritän niistä aina löytää jotain hankkimisen arvoista mutta ainakaan kosmetiikkakalenterit ei ole vielä vakuuttaneet eikä bettebox, yritän elää nykyään niin ettei kaappeihin muuttaisi lojumaan tuotteita joita ei sitten tule käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kauneusboxit kiinnostaa niin tein juuri äskettäin postauksen, johon kokosin kaikki itse testaamani boxit:
      https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/kauneusboxeja.html

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat