perjantai 12. helmikuuta 2021

Öljyä silmänympärysiholle

Julkaistu alun perin syyskuussa 2017

Heinäkuun kosmetiikkaostoksissa vilahti tuote, josta toivottiin postausta ja vihdoinkin olen tuotetta sen verran ehtinyt testailla, että voin teillekin hieman kokemuksia siitä jakaa..




Kyseessä on siis tosiaan silmänympärysiholle tarkoitettu öljy, joka lupaa tasoittaa ja rauhoittaa rasittunutta silmänympärysihoa minkä lisäksi se hoitaa turvonneita silmänympäryksiä ja tasoittaa juonteita.


Tehoaineina tuotteessa on (INCI-listaltakin ensimmäisenä löytyvät) ruusunmarja, iltahelokki ja vadelmansiemenöljy. Tuote on vegaaninen ja säilöntäaineeton.


Itse en yleensä niinkään välitä roll-on -annostelusta silmänympärysvoiteen kohdalla, mutta täytyy sanoa, että tämän kohdalla tämä toimii eikä muunlainen annostelu varmaankaan olisikaan näin kätevää. Tällä saa rollailtua iholle juuri sopivan määrän tuotetta, minkä jälkeen olen vielä öljyä taputellut hellästi sormilla iholle.


Koostumuksensa vuoksi on itselläni nimenomaan iltaisin käytössä ja olen uskaltanut hieman tätä sormin levittää myös liikkuvalle luomelle. Silmänympärysiho tuntuu todella miellyttävältä tämän käytön jälkeen - tämä on ihan unelma tuote nyt tulevaa talveakin ajatellen. Lisäksi tuote on todella riittoisaa ja kaikki tekijät huomioiden sanoisin tämän olevan suorastaan halpa! Jos jotain miinusta pitää antaa niin se tulisi tälle tuotteelle tuoksusta, joka ei ainakaan minun nenääni ole miellyttävä - mutta koska tuote ei tule nenän lähettyville niin en tätä ole häiritseväksi kokenut eikä se myöskään millään tapaa silmiä ärsytä.

Eli siis antaisin kyllä erittäin lämpimän suosituksen tälle tuotteelle!


Oletko sinä koskaan kokeillut öljymäistä tuotetta silmänympärysihon hoitoon?

10 kommenttia:

  1. Excellent and helpful post… I am so glad to left comment on this. This has been a so interesting ..I appreciate your effort..

    VastaaPoista
  2. Tätä oli jossain muussakin blogissa kehuttu joskus, on kyllä tosi kivan kuuloinen tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ollut tähän edes aikaisemmin törmännyt, nappasin vaan testiin kun kuullosti niin erilaiselta ja mielenkiintoiselta :)

      Poista
  3. Olen, jännästi tosi moni aristaa laittaa, mutta itse hölvään antaumuksella varsinkin talvisin, jos sy-iho tuntuu kuivalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä varmaan herkästi kuvittelee, että on liian tuhtia silmänympärysiholle, mutta ainakin tästä omani on tykännyt :)

      Poista
  4. Multakin löytyy tämä ja olen rullaillut pokkana sy-voiteen yllekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tästä vielä vähän pakastuu niin teen varmasti ihan saman :D

      Poista
  5. Oi, mielenkiintoinen tuote! Kiva kuulla, että on toimiva kun on vielä noin edullinenkin. Pitää pistää muistiin :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat