maanantai 13. marraskuuta 2017

My Wild Side

Sain syksyn uutuuksia Stagecolorilta testiin ja kun nyt olen niitä ehtinyt hieman testailla niin olisi aika jakaa teillekin hieman kokemuksia..


Uusi Look kantaa nimeä "My Wild Side" ja sain sieltä tosiaan valita itseäni eniten kiehtovia tuotteita kokeiluun. Testiin otin mineraalipohjan, luomivärin, huulivoin sekä huulipunan.



Postauksen lopussa swatchauskuva sekä linkki meikkiin, jonka voi käydä katsomassa Instagramin puolelta.


Mineral Powder Foundation (ovh 31€/12g)
ei itseasiassa tuohon lookkiin kuulu, mutta itseäni kiehtoo aina testata meikkipohjia jo senkin valossa, että löytyykö sieltä omalle hipiälleni tarpeeksi vaaleata sävyä :D

Hajusteeton, parabeeniton, mineraaliöljytön ja talkiton mineraalimeikkipuuteri lupaa luoda upean tasaisen meikin sekä fysikaalisen suojan iholle ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Sävyvaihtoehtoja löytyy viisi, joista minulle saapui vaalein Soft Nude. Oliko sävy sitten omalle hipiälleni sopiva?


Valitettavasti ei. Omaan silmääni lopputulos näytti hieman tunkkaiselta. Sinällään tämä ei yllätyksenä tullut, koska läheskään kaikista sarjoista ei löydy omalle kalpealle iholleni sopivaa sävyä.

Sävyä lukuunottamatta mineraalipohja oli miellyttävä; tällä sai peittävyyttä sen mitä halusinkin ja tuote levittyi kasvoille hyvin.


Baked Eyeshadow Trio (ovh 34€)
löytyy kahdessa eri sävyssä: Orange Passion ja Rose Passion, joista en-niin-yllättäen valitsin itselleni Rose Passion sävyn. Luomiväritrio sisältää nimensä mukaisesti kolme luomivärisävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Kuivana lopputulos on "luonnollisen kevyt", kostealla siveltimellä levitettynä saat enemmän intenssiivisyyttä ja dramaattisuutta.

Kuivana sävyt todella ovat melko vaaleita, itse olisin kaivannut tuon vaalean lilan olevan kuivanakin hieman intenssiivisempi, tummimmassa luomivärissä on jo ihan kivasti pigmenttisyyttä. Itse olen hieman laiska käyttämään luomivärejä kostealla siveltimellä, joten tätä en tämänkään kohdalla ole ehtinyt testailla. Luomiväritrio sopii hyvin mielestäni "perusmeikkaajalle" (eli enemmistölle suomalaisista naisista..), jos kaipaat väriä ja intenssiivisyyttä niin välttämättä tämä ei sitä sinulle tarjoa.


Buttery Lip Balm (ovh 27,50€)
löytyy myös kahdessa sävyssä: Frozen Rose ja Wine Red, joista itselleni valitsin Frozen Rose -sävyn. Huulivoi suojaa, korjaa ja kosteuttaa huulten ihoa sekä ylläpitää ihon pehmeyttä. Sisältää sheavoita, ravitsevia öljyjä, A- ja E-vitamiineja sekä suojakertoimen 15. Kevyen luonnollinen lopputulos sopii luonnolliseen huulimeikkiin ja erityisesti kaikissa sääolosuhteissa ulkoilma-aktiviteetteihin.

Valitsemani sävy on todella luonnollinen, ehkä juuri sitä "your lips but better" -tyyliä. Itse nappasin tämän samantien laukkuuni arkikäyttöön eli rivien välistä on luettavissa, että tykästyin tuotteeseen kovasti :D


Strong Matt Lipstick (ovh 23,50€)
löytyy kolmessa sävyssä: Matt Coral, Matt Red ja Matt Plum. Itselleni valitsin Matt Coral -sävyn. Mattapintainen ja pitkäkestoinen huulipuna nostaa huulesi pääosaan meikissä.

Valitsemani sävy on aivan upean kaunis <3 Itsehän hieman riskillä tavallaan mattapunan valitsin kokeiluun, omat kuivat huuleni kun eivät näistä aina välitä - varsinkaan talvea kohti mennessä. Tämä tuntuu huulilla levityksen jälkeen, mutta ei kuitenkaan mitenkään kiristävänä ja kuivana. Ei kuitenkaan välttämättä näillä säillä kuivahuuliselle se ideaalein valinta - jos et kuivista huulista kärsi niin kannattaa ehdottomasti tsekata tämä tuote!


Tällä kertaa swatchauskuvakin sattui jopa samaan järjestykseen kuin missä tuotteet olen esitellyt :D Eli ensimmäisenä mineraalipohja, luomiväri (sävyt siinä järjestyksessä kuin ovat luomivärissäkin), huulivoi sekä huulipuna. Instagramin puolella olen tosiaan julkaissut kuvan, josta löytyvät huulivoita lukuunottamatta käytöstä kaikki esittelemäni tuotteet, minkä lisäksi pari muutakin aiemmin esittelemääni Stagecolorin tuotetta.


Stagecolorin jälleenmyyjät löytyvät täältä.


Oletko sinä löytänyt syksyn/talven lookeista jo omat lempparituotteet?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Kivan oloisia tuotteita :) Tuo mattapuna vaikuttaisi muuten hyvältä, mutta mun huulet kärsii juuri nyt ihan kamalasta kuivuudesta, ja olen vältellyt vähemmän kuivattavienkin mattapunien käyttöä nyt mahdollisuuksien mukaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy ja talvi ei ole itselläkään sitä ideaaleinta mattapunakautta juurikin rutikuivien huulien vuoksi :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat