tiistai 7. marraskuuta 2017

Metal Shock

Sain ihastuttavan testipaketin sisältäen Essencen tuotteita, jotka lähtivätkin testiin samantien. Tänään tuotteista esittelen muutamia, loput tulevat sitten myöhemmin esille blogissani - Instagramin puolelta olette näitä ehkä jo nähneetkin :)


Metal Shock Eyeshadow (ovh 4,39€/kpl)


Kyseessä on siis voidemainen luomiväri, jota taitaa valikoimista löytyä peräti seitsemässä sävyssä - itselleni sain näistä kolme:


07 1 Second To Mars
04 Supernova
01 Solar Explosion


Metal Art Lip&Eye Liner (ovh 3,69€/kpl)
 


On silmien ja huulten (!) rajaukseen tarkoitettu tuote, jota löytyy viidessä metallisessa sävyssä. Näistä minulle testiin saapui kolme:


01 Steel The Show
04 Pink Glam
03 Coppy Right


Swathcauksessa toki eri järjestyksessä kuin ylempänä, mutta nimistäkin voitte varmasti päätellä mikä on mikäkin :D


Luomivärit yllättivät itseasiassa oikeastaan jopa positiivisesti; näillä saa ihanan säihkyvän ja kestävän silmämeikin aikaiseksi. Itse käytin tätä niin, että levitin tuotteen sormin luomelle enkä kokenut tätä lainkaan hankalana tai haastavana. Näin pikkujouluaikaa kohti mennessä aivan ihana tuote - voisin kuvitella tämän toimivan myös hyvänä pohjana säihkyvälle silmämeikille!

Silmien ja huulten rajaukseen tarkoitettu eyeliner taas oli siveltimensä osalta ehkä jopa hieman haastava - itse en tämän mallisesta siveltimestä niinkään välitä. Nämä toimivat ehkä kaikista parhaiten jos silmämeikki on muutoin hieman hillitympi ja tämä rajaus on siinä se juttu. Pitää vielä jatkaa testailuja ja kokeilla kuinka ne huulet tällä saa rajattua :D

Vaikka postaukselle onkin jo pituutta kertynyt niin esitellään vielä kolmas tuote, joka on sekin loistava menossa olevalla pikkujoulukaudelle:


Löytyy viidessä eri sävyssä, joista minulle saapui kaksi:


01 Go Berry
05 Copper Up

Tällä kulmille ja ripsille tarkoitetulla mascaralla saat metallista hohdetta.


Kuten kuvastakin näkyy niin punaisesta oli jäänyt uupumaan se osa, mikä ottaa ylimääräiset värit harjasta pois, mutta arvelen ettei se tämän kohdalla ole niin kohtalokasta.

Kokeilin kuparista kaveria myös kulmille eikä lopputulos ollut niin silmiinpistävä kuin mitä kuvittelin tai sitten en kauppareissulla vain huomannut muiden antamia outoja katseita :D Näitäkään ei kannata siis pelätä vaan lähteä ihan reilusti kokeilemaan, vaikka ihan arkenakin. 

Instagramin puolelta löytyy kuva, jossa mukana jokainen näistä tuotteista - ja muutama muukin myöhemmin esittelyyn tuleva :)

Nämäkinhän ovat vain hetken valikoimissa, joten kannattaa pitää kiirettä ja suunnata Essencen hyllylle livenä katsomaan miltä nämä vaikuttavat - riskinä siinä toki on, että hyllystä tarttuu jotain muutakin matkaan ;)


Joko sinä olet hankkinut uusia tuotteita pikkujoulukauden meikkiä ajatellen?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

  1. Löytyy tuo vihreä luomiväri ja mielestäni se on tosi kiva ja iltajuttuihin on kiva saada pientä hehkua. :)

    Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Tulossa myöhemmin postaus eräästä huulipunasta, josta tulit jotenkin ihan mieleen ;D

      Poista
  3. Mä ostin nuita rajauksia ja mascaroita. Pettymyksiä kyllä olivat, en tykkää rajauksen ohuesta päästä, en saa mitenkään näkyvää rajausta sillä. Ja nuo mascarat ei erotu ollenkaan ripsissä...että taas nähdään kyllä että halvalla ei saa hyvää tällä kertaa..

    VastaaPoista
  4. Ruusukultainen luomiväri on kaunis!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat