keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Joulukalenterit 2017

Kuvittelisin ainakin, että teitä voisi kiinnostaa kuinka monta ja mitä joulukalentereita tänä vuonna itselleni hankin, joten esitelläänpä ne teille keskiviikon extrana:


Tänä vuonna minulta löytyy kolme joulukalenteria, joista kaksi sisältävät kosmetiikkaa ja yksi teetä:


elevenin joulukalenteria en hinnastakaan huolimatta pystynyt vastustamaan, nyt sitten malttamattomana odotellaan mitä kaikkea ihanaa se on kätkenyt sisällensä.


Tanya Burr -joulukalenterissa on vain kaksitoista luukkua, mutta sisältö vaikutti mielenkiintoiselta eikä myöskään ollut mahdottoman hintainen niin nappasin sen itselleni.


Yleensä varsinkin talvisin teetä tulee kulutettua ihan kohtuullisessa määrin, joten teejoulukalenteri oli myös selkeä valinta.

Pohdin ja pähkäilin useamman muunkin joulukalenterin kohdalla hankkimista, mutta onneksi järki sai vauhtia hiljentämään ja taidan nyt pärjätä näillä kolmella - jonkin sortin suklaakalenterikin houkuttaisi kyllä, mutta silmiini ei ole mitään niin erikoista sattunut, että olisin napannut itselleni.

Tulen varmasti edellisvuosien tapaan esittelemään joulukalenterin luukkujen sisältöä blogissa aina muutaman päivän erissä - Instagramin puolelle pyrin luukut julkaisemaan aina aamuisin. Ja näistä kahdesta kosmetiikkakalenterista tulee varmasti myös sitten aikanaan koontipostaus, johon kokoan koko kalenterin sisällön ja teen loppuyhteenvedon siitä mitä fiiliksiä kalenteri kokonaisuudessaan herätti :)

Yhtä tärkeää joulukalenteria en myöskään tänä vuonna missaa eli:

bannerin tehnyt: hannamaria

Osallistun tänäkin vuonna mukaan kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin. Minut löytää tänä vuonna luukusta 11. ja jotain kivaa siellä on tuloillaan, joten kannattaa ehdottomasti laittaa päivämäärä kalenteriin ylös ;) Mukana on jälleen muutenkin upea joukko bloggaajia, joihin voit jo ennalta käydä tutustumassa:

2 kommenttia:

  1. Miulla on sama teekalenteri, ensi vuonna jää tältä merkiltä ostamatta jos ei tule mitään muutoksia makuihin :D Ne alkaa jo hieman tympiä ja osa jäikin viime vuonna juomatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin varmaan ensi vuonna katson olisiko jollain toisella merkillä teekalenteria tarjolla :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat