sunnuntai 5. marraskuuta 2017

I love me -messut 2017

Pääsin kolmantena vuonna peräkkäin osallistumaan I love me -messuille bloggaajapassin turvin ja aiemmin vuosien tapaan käväisin messuilla vain yhtenä päivänä. Matkaan lähdin siis perjantaina Marian kanssa klo5.18 lähtevällä junalla, mikä tarkoitti sitä, että heräsin valmistautumaan jo klo3.30 aikaan! Neljä tuntia junassa huristelua kohti Pasilaa siis heti aamutuimaan..

Viime vuodesta viisastuneena päätimme nauttia aamupalaa jo junassa:


All Day Breakfast taisi kustantaa 7,90€ ja itse valikoin mukaan leipää, jogurttia ja kahvia. Näiden turvin sitä jaksoikin sitten messuilut aloittaa :)

Pasilaan saavuttuamme seuraamme liittyi myös Taru. Messukeskukselle saavuimme joskus klo9.30 tienoilla ja melkoinen jonohan tuolla oli odottamassa.. Hieman huonohkosti sanoisin ehkä sisäänpääsyn nyt olleen järjestettynä, en tiedä kuinka kauan olisimme bloggaajapasseillakin joutuneet sisäänpääsyä vartomaan - onneksi tältä kolmikolta löytyi sisäänpääsy myös ammattilaispuolelle ja sen avulla saimme tuon pahimman ryysiksen ohitettua ja suunnattua pressitilaan.

Pressitilassa viihdyimmekin jokusen tovin ja sen vuoksi onneksi (!!) missasimme avautumishetken ja sen kamalan massojen syöksimisen alas Jeffreen pisteellä - olen kuullut ettei tässä ole kolhuiltakaan vältytty..


Saimme siis onneksemme kaikessa rauhassa laskeutua portaat alas messutilaan kun joskus klo10 jälkeen sinne lähdimme suuntaamaan - Oletkaunis.fi & Jeffree Star -piste (kuvassa vasemmalla) oli melkoisen täynnä ja suuntasimmekin vakaasti juuri sieltä poispäin :D


Joka puolella oli hirmuinen määrä ihania pisteitä ja tarjouksia - tuntuikin ettei oikein tiedä mihinpäin katsoa ja missä kaikkialla pysähtyä kun olisi halunnut hipistellä kaikkea :D


Sanoisinkin siis, että jos vain mitenkään mahdollista niin varaa vähintäänkin kaksi päivää itsellesi aikaa messuiluun! Itseltäni jäi tuhat ja sata ihanaa paikkaa näkemättä vaikka antaumuksella varsinkin kauneuspuolta kiersimmekin. Ja ehkä juurikin tästä johtuen ostokset ja näin ollen muutoinkin kotiin kannettavan tavaran määrä oli melkoisen kohtuullinen :D (Näistä ainakin osasta tarkemmin myöhemmin sitten juttua vielä erikseen kunhan olen tuotteita ehtinyt testailla ja hypistellä tarpeeksi. :))


Junani lähti takaisin kotia kohti klo18.35 ja suuntasimme Tarun kanssa siinä heti kuuden jälkeen jo juna-asemalle päin - tässä vaiheessa jalatkin alkoivat kyllä taukoilusta huolimatta huutaa hoosiannaa eikä ehkä keskittymiskykykään ollut sitä luokkaa, että kovinkaan paljoa kauemmin messuilla olisi pystynyt kiertämään :D (Maria jaksoi vielä hetkeksi messuille pyörimään jäädä, eihän siinä kovin kauaa jäänytkään aikaa kun messujenkin ovat laitettiin siltä päivältä kiinni :))


Matkalla juna-asemalle sattui Elovenan kärry vastaan, josta jaettiin kaikille ohikulkijoille Elovena Välipalajäätelöä - tämän mutustelinkin pois siinä junaa odotellessani. Kotiin pääsin vasta klo23 aikoihin eli päivälle todellakin tuli pituutta ihan mukavasti. Mutta kyllä siihen omaan sänkyyn miehen viereen oli ihana käydä <3 (Juna tuli muuten asemalle ihan ajallaan ja oli vain ehkä 5-10 minuuttia myöhässä aikataulusta pääteasemalle saavuttaessa.)

Kaiken kaikkiaan aivan ihana päivä ja parasta päivässä oli kaikkien ihanien kanssabloggaajien sekä yhteistyökumppanien näkeminen livenä - tähän harvemmin mahdollisuutta tulee kun niin kaukana pääkaupunkiseudusta asuu.

Ihanat messut, jonne aion taatusti ensi vuonnakin suunnata mikäli vain mitenkään on mahdollista. Ja suosittelen lämpimästi jo hyvissä ajoin merkitsemään ensi vuoden messut kalenteriin ylös, nämä ovat ehdottomasti käymisen väärti!


Olitko sinä tänä vuonna messuilemassa?

7 kommenttia:

  1. On ollut kyllä todella pitkä päivä, uni takuulla maittanut kotiin päästyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä, tosin seuraavana aamuna pomppasin jo seiskan jälkeen ylös xD

      Poista
  2. Miulla oli lauantaina molempiin suuntiin juna myöhässä, joten vältin silloin lauantaina jonottelun ja pääsin suoraan sisään :D

    Olipa muuten tullessa juna täynnä, selityksenä toki syysloma! Varmaan 100 ihmistä jäi Joensuuhun, kaikki parkkipaikat oli täynnä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitsin siis oikein kun lähdin perjantaina, silloinkaan ei kyllä parkkipaikalla ollut kuin muutamia yksittäisiä paikkoja tyhjänä, mutta onneksi paikka vielä löytyi :D

      Poista
  3. Messupäivä on ihan toisen mittainen kun tulee vähän kauempaa:o

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat