perjantai 3. marraskuuta 2017

Buche De Noel

En päässyt valitettavasti osallistumaan Lushin joulutapahtumaan, mutta riemukseni sain kuitenkin muutaman tuotteen valita jouluvalikoimasta itselleni testiin. Snow Fairy on tietysti ihan ehdoton jouluun, mutta tänään tuote ei kuulukaan tuohon linjaan vaan kyseessä on:


Buche De Noel Facial Cleanser (ovh 15,95€/100g, 24,95€/250g)


Tuote esiteltiin Angels On Bare Skin -tuotteen jouluisena versiona, joten mielenkiintoni heräsi ja halusin tätä ehdottomasti testata.


Kyseessä on siis kaikille ihotyypeille sopiva kasvojenpuhdistussavi, joka lupaa heleyttää ja ravita ihoa. Tuote sisältää mm. satsumoita, karpaloita, manteleita, glyserolia ja kaakaovoita. (Kyse ei siis ole meikinpoistotuotteesta vaan nimenomaan kasvojenpuhdistustuotteesta. Jos käytät meikkiä niin poista meikki ensin toisella tuotteella ja ota sen jälkeen tämä tuote käyttöösi.)


Käyttö on yksinkertaista: ota pieni nokare tuotetta kämmenelle, tipauta päälle muutama pisara vettä ja sekoita tuote tahnamaiseksi, jonka jälkeen käyt kasvot tuotteella lävitse ja huuhtelet kasvot. Itse koen tämän ehkä helpommaksi käyttää suihkun puolella, koska tämän käyttö tuntuu ainakin itselläni hieman sotkuiselta puuhalta :D


Vaikka kyseessä onkin puhdistussavi niin oma ihoni ei käytön jälkeen jää kireän kuivaksi vaan tuntuu miellyttävän puhdistetulta. Aiempaa suosikkiani Let The Good Times Roll:ia tämä ei voita, mutta on ehkä tuoksultaan enemmän minun makuuni kuin tuo Angels On Bare Skin - jos nyt tämän tuoksun oikein muistan..


Oletko sinä testannut kasvojenpuhdistussavea?


*)pr-näyte

3 kommenttia:

  1. Olen testannut, mutta en Lushin versiota. Hauskalta näyttää. <3 Ihanaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
  2. No eipä ole tullut testattua! Savipohjaista syväpuhdistavaa kyllä, muttei tällaista varsinaista puhdistussavea. Kivan oloinen :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat