torstai 9. marraskuuta 2017

Best of Bright

Kesällä tekemääni elevenin tilaukseen tuli mukaan myös Pixin Best Of Bright Kit (ovh 29,70€), jota löytyy myös myynnistä.


Pakkaus sisältää matkakoot Pixin suosituista tuotteista:
Näistä Glow Tonic on minulle entuudestaan tuttu ja tätähän on todella paljon eri bloggaajat kehuneet - eivätkä syyttä. Kyseessä on siis kevyesti ihoa kuoriva kasvovesi, joka sopii varsinkin ikääntyneelle ja kuivalle iholle.
Kaksi muuta pakkauksen mukana tullutta tuotetta olivat minulle uusia tuttavuuksia ja lähdinkin niitä mielenkiinnolla testaamaan.
Kesän lopulla ihollani oli hieman huonompi vaihe ja se tuntui puskevan epäpuhtauksia pintaan huomattavasti normaalia enemmän. Ajattelin tällöin testata mitä se tykkäisi hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavista tuotteita ja tämä parivaljakko lähtikin testiin.


Glow Mud Cleanser on savipohjainen syväpuhdistava kasvojen puhdistustuote, joka samalla heleyttää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Vaikka syväpuhdistavan usein yhdistääkin kuivattavaan ominaisuuteen niin tämä ei sitä missään nimessä ole. Käytin tätä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena eikä iho puhdistuksen jälkeen tuntunut lainkaan kiristävältä. Lisäksi tätä käytettäessä ihoakin lähti menemään hieman parempaan suuntaan, en tiedä johtuiko tästä vai oliko yhteensattumaa, mutta voisin harkita hankintaa suuremmassa koossa jos ihoni alkaisi uudemman kerran kenkkuilla.


Glow Mud Mask sisältää kaoliinia, merisuolaa, gingsengiä sekä aloe veraa. Puhdistavuuden ja tasapainottavan vaikutuksen lisäksi naamio aktivoi ja heleyttää kasvojen ihoa. Itse käytän puhdistavaa naamiota melko säännöllisesti varsinkin kasvojen T-alueella, mutta testimielessä kokeilen usein ainakin kerran puhdistavat naamiot myös koko kasvojen alueelle. Tämän naamion jälkeen ehkä poskien alue tuntui aavistuksen kireähköltä, joten omassa käytössä tämä on paras kohdentaa alueille, joilla tämän tehoa nimenomaan tarvitaan. Kun naamion oli puhdistanut pois ja kosteuttanut ihon kunnolla niin iho tuntui ja näytti kyllä ihastuttavan heleältä, joten sanoisin naamion lupauksien hyvin täyttyneen.


Tällaiset testipakkaukset ovat todella käteviä kun haluaa testata itselleen uusia tuotteita - tai jos haluaa itselleen matkalle mukaan suosikkituotteitaan. Useammallakin sarjalla saisi ainakin niistä suosituimmista tuotteista vastaavia pakkauksia löytyä myynnistä. :)


Onko sinulle tästä triosta joku tai jotkin tuotteet entuudestaan tuttuja?


*)sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. Glow Tonic on ainoastaan tuttu, mutta Glow Mud Mask kuulosti sellaiselta, että voisin pitää siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harva bloggaaja tainnut jättää Glow Tonicin testaamatta :D

      Poista
  2. Glow Tonic on ollut kesästä asti käytössä ja olen tykännyt todella paljon! Noita muita haluaisin kyllä kokeilla myös.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat