sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Lingonberry

Vuosi sitten Dermoshopin asiakkaat saivat äänensä kuuluviin äänestyksessä, jossa valittiin mikä aiemmin valikoimissa ollut tuote toivottiin takaisin. Äänestyksen voitti puolukkashampoo (4,70€/250ml), jonka pariksi valikoimiin tuli myös puolukkahoitoaine (4,70€/250ml).


Itse en tätä parivaljakkoa ole silloin aikanaan testannut, joten mielenkiinnosta halusin toki tietää kuinka supereita tuotteita nämä oikein ovat. Väri shampoossa on ainakin ihana ;D


Tuoksultaan näistä tunnistaa puolukkaisuutta, tuoksu on kuitenkin miedohko enkä ole sen huomannut ainakaan erityisen voimakkaasti jäävän hiuksiin pesun jälkeen.


Shampoo vaahtoaa kohtuullisen hyvin ja hoitoaineessa on riittävästi tehoa selvittämään omat hiukseni (nykyisin käytän suihkussa aina myös Tangle teezeriä, jolla levitän hoitoaineen/hiusnaamion hiuksiin ja selvittelen hiuksia ja hieman suihkun puolella..).


Shampoota suositellaan normaaleille hiuksille, hiuspohjaa rauhoittavan ja ravitsevan koostumuksensa vuoksi sopii myös kuivalle ja hilseilevälle hiuspohjalle.

Omat hiuksinahan ovat pitkät ja paksut, viimeksi olen kampaajalla käynyt keväällä (joo-o, on taas hieman venähtänyt..), jolloin taidettiin hieman huonoja latvoja saksia pois ja balayage-tekniikalla vaalentaa latvoja. Hiukseni ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa, mutta toki voisi olla aika hieman taas huonompia latvoja saksia pois, kunhan vain saisin ajan kampaajalle varatuksi..


Tämä parivaljakko ei mitään suurta rakkautta itsessäni herätä, mutta toisaalta en kyllä muista minkään shampoon&hoitoaineen sydäntäni saaneen erityisemmin sykähtelemään :D Toimivat hiuksissani hyvin, joten voisin näihin uudemmankin kerran palata.


Onko sinulla suosikkia shampoiden ja hoitoaineiden joukossa?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

  1. Tuoksuvat varmasti ihanalle, mutta omat hiukset vaativat kyllä kunnon aineet. Tosin Garnierin vaahteranlehti/vaahteransiirappi hiustuotteet markettituotteista toimii. Ihanaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on muutamia brändejä joita suosin, mutta ei oikeastaan mitään yksittäistä suosikkia.

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään vaihdella eri tuoksuja ja merkkejä, tää puolukkashampoo näyttää kyllä kauniille :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat