tiistai 6. joulukuuta 2016

[LÄHDE]

Ihan ensimmäisenä:
IHANAA ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!! 💖

Pohdin, että olisinko tälle päivälle tehnyt ihan vain itsenäisyyspäivän kunniaksi jotain sinivalkoista, mutta sitten välähti mieleeni, että mikäs sen sinivalkoisempaa kuin meidän oma LUMENE? Esittelin jo tuossa aiemmin Lumenen syksyn uutuuksista pari meikkituotetta ja nyt olisi vuorossa ihonhoitoa..


Esittelyssä tänään siis kasvosuihke sekä -naamio.

Pohjoisen lähdevettä sekä runsaasti mineraaleja sisältävä koivunmahla ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Suihketta voi huoletta käyttää myös meikin päälle.

Itsehän olen jo useammankin kerran hehkuttanut rakkauttani kasvosuihkeita kohtaan, joten tämäkin lähti heti käyttööni. Tykkään käyttää tätä aamuin ja illoin meikinpuhdistuksen yhteydessä antamaan iholle lisäkosteutta, vasta nyt toki huomisin, että tämähän voisikin olla hyvä ottaa töihin mukaan; siellä nimittäin on melko tehokasti ilmastointi, mikä toki kuivattaa ihoa entisestään. Suihke tässä tulee miellyttävänä iholle, mutta itse ehkä toivoisin, että sumutus levittyisi laajemmalle alueelle kerralla. Tämä ei kuitenkaan "ruiki" mikä on toki tärkeää varsinkin jos meikin päälle käyttää. Lisäksi tässä on aivan mielettömän ihana vieno tuoksu <3

Veikkaukseni onkin ettei tämä jää viimeiseksi pulloksi minun kohdallani ;D




Vesi-geelikoostumus parantaa välittömästi ja tehokkaasti ihon kosteutusta tuoden esiin sen luonnollisen hehkun. Myös tässä pohjana on pohjoisen lähdevesi sekä koivunmahla. Kosteutuksen lisäksi naamion luvataan parantavan hapen saatavuutta iholle ja samalla tukevan ihosolujen uusiutumista.


Ensinnäkin rakastuin tämän tuoksuun ensinuuhkaisulla (voisiko tästä tehdä hajuveden tai tuoksusuihkeen!? :D), joka on siis sama kuin kasvosuihkeessa. Seuraavaksi kiinnitin huomioni koostumukseen, tämä on hauskan "hyllyvää" :D Hieman jellymäistä, mutta levittyy iholle helposti. Käyttöajaksi suositellaan 5-10 minuuttia ja käyttöä 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa; itse annoin tämän ehkä hieman pidempään vaikuttaa ja lopputuloksena oli aivan ihastuttavan raikas tunne iholla ja silmämääräisesti iho vaikutti oikein hyvin kosteutetulta ja elinvoimaiselta.

Ihan napakymppi tuote Lumenelta! Suosittelen ehdottomalla lämmöllä kokeilemaan tätä - nyt talvella jokainen ihotyyppi janoaa kosteutusta ja tämä on sitä pullollaan! Lisäksi mielestäni tämä on aikasta edullinen kun huomioi koon, kertakäytön jälkeen purkki ei kovinkaan paljoa huvennut (edes minulla!), joten tästä riittää useaan käyttökertaan.


Joko sinä olet näitä ehtinyt testaamaan? Käytätkö itse kosteuttavia kasvosuihkeita ja naamioita säännöllisesti (talvella)?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Geelinaamio on tosi hyvä, tykkään! <3 Itsellä on nytkin tossa vieressä mist, joten todellakin käytän kasvosuihkeita. :)

    VastaaPoista
  2. Ai jestas juuri tuon tuotteen haluaisin niin janoaa kosteutta nassu!olen jo kauan käyttänyt naamioita yövoiteena muut tällainen täsmätuote olisi niin luksusta!Avenen suihkeen ostin kun oli alessa ollut ihana on sohvapöydällä ja sitä suihkin kasvoille.Ihanaa itsenäisyyspäivää Sinulle,Lumenelle ja kaikille! /sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne ja suosittelen näistä kumpaistakin lämpimästi! :)

      Poista
  3. Samat ostin viikkoja sitten kun oli kantaasiakas aleena. Kokeilin ensin näytteen naamiosta ennenkuin ostin sen ja minusta se on ihana. Talvisin on poskissa kuivia kohtia jotka Lumenen naamio vie menneessään (toisen firman naamio ei sitä tehnyt). Pois pesu on vähän aikaa vievää mutta muuten on ihana naamio. Tuli vain heti joskus 90-luvulla käyttämäni yves rocherin kasvonaamio mieleen, sama tuoksu ja koostumus. Suihketta en vielä ole käyttänyt kun kaupassa kokeilin ennen ostoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän yleensä naamioidenkin poistossa apuna konjacsientä tms. millä lähtee hieman helpommin kuin vain vedellä alla huuhtelemalla :)

      Poista
  4. Mun iho ei tykkää Lumenen kasvotuotteista :( Tääki oli ihana koostumukselta ja tykkäsin siitä miten hyvin kosteutti, mut ku se kirveli niin paljon alussa et ei oo sit sen arvonen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, onkohan joku tietty ainesosa joka ärsyttää sun ihoa? :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat