maanantai 8. elokuuta 2016

LivBox Elokuu 2016

Itsehän en malttanut olla spoilaantumatta elokuun boxin sisällöstä - osa onnekkaista kun sai peräti jo perjantaina boxin kätösiinsä, itse joudun tänne maanantaihin saakka odottelemaan..

Yksi tuotteista aiheutti sisällön muualla nähdessä riemunkiljahduksen ja yksi "njääh, taasko?" -fiiliksen, katsotaan siis mikä toi minkäkin fiiliksen aikaan spontaanisti ja mitkä olivat fiilikset hieman asiaan pohdittuani :D


Elokuun teemana on:
"Kohti uusia tuulia"
Mitä elokuu toki voi monella tuodakin tullessaan esim. opintojen aloittamisen myötä..


Ensimmäisenä silmään osui Iso kiitos! -kortti ja aluksi ajattelin, että tuo Issey Miyaken tuoksunäyte oli tämä kiitos, mutta paljastuihin sieltä alta jotain muutakin - siihen tuonnempana ;)


Boxissa olikin oikein mukavasti tavaraa.. Aloitetaan vaikka kortin mukaisessa järjestyksessä (kuten usein aiemminkin olen tehnyt) ja näin ollen ensimmäisenä esittelyyn pääsee se tuote mistä olin aivan innoissani:

"Koe ihonhoitoteknologian uusin innovatio! Glow Reveal Kirkastavan pikakasvohoito lisää ihon hehkua kolmivaiheisesti vain yhdessä minuutissa. Tuotetta levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein, jätetään vaikuttamaan minuutin ajaksi ja huuhdellaan lopuksi pois vedellä.
Kolmivaiheisen vaikutuksen vain yhdessä minuutissa mahdollistaa tuotteen ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Iho jää heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Pikakasvohoito on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää aina, kun iho tuntuu olevan eloton, harmaa ja tarvitsee tehokkaan kasvohoidon.
Formuloitu ilman parabeeneja ja formaldehydin vapauttajia."
Tätä onkin jo monissa blogeissa ehditty hehkuttamaan, joten oli ihan ehdottomasti hankintalistallani. Kuullostaa supermielenkiintoiselta ja taitaakin lähteä melkolailla samantien kokeiluun - tämä on myös tuote, joka saattaa pyörähtää blogissani omankin postauksen verran mikäli oikein tähän tykästyn ;)

Pepsodent White Now Glossy Chic Hammastahna (ovh 4€/75ml)
"Hymy on keskeinen osa ulkonäköä ja viehättävyyttä. Kesän uutuus hammastahna tekee ominaisuuksillaan hymystäsi entistäkin näyttävämmän. Raikkaan uutuustuotteen tunnistaa pinkistä pakkauksesta sekä ihanan vaniljaisesta mausta..."
Ja heti perään se "njääh"-tuote :D Loppupeleissä tämä on kyllä ehkä sittenkin ihan ok. Valkaisevia hammastahnoja ei itselläni tule hankittua ja saapahan sitten siihenkin puoleen boxin kautta vaihtelua :D (ja itseasiassa edellinen hammastahnakin taitaa vedellä kohta viimeisiään, joten uuden hankinta olisi ollut joka tapauksessa kohta edessä..)

Cutrin Repair ISM Hoitoaine (ovh 11,90€/200ml, boxissa 75ml koko)
"Suojaava ja korjaava hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hiuksesta tulee elastisempi, jolloin se ei katkea niin helposti. UVA- ja UVB-suoja."
Hoitoaineet minulla kuluvat aina shampoita nopeammin, joten nämä ovat aina ehdottoman tervetulleita. Lisäksi tuote ei ole minulle entuudestaan tuttu.


Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Mattahuuliväri (ovh 9,90€/7,7ml)
"Mattahuuliväri, jonka runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Uudenlainen aplikaattori mukailee huulten muotoa täydellisen mattapigmentin annosteluun."
Minulle tästä tuli sävy 20 Coral Courage, joka ainakin kuvissa näyttää aika mukavalta. Itsehän en varsinaisesti ole mattahuulipunien ystävä (kuivat huulet + mattapuna ei ole paras mahdollinen yhdistelmä..), mutta pakko tätä on silti ainakin testata. Huomasin muuten, että esittelykortista poiketen huulivärin koko pullossa on 8ml.

"VISIBLY CLEAR® Correct & Perfect Complexion Scrub -kuorintavoide tasoittaa ihosi sävyä auttaen poistamaan finnejä sekä muita ihon pieniä virheitä. Salisyylihappoa ja hellävaraisia mikrorakeita sisältävä voide puhdistaa kasvot ihoa kuivattamatta. Se myös auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa finnejä. Complexion Scrub -kuorintavoide tekee ihosta tasaisemman sävyisen stimuloimalla ihon luonnollista uusiutumisprosessia."
Neutrogenan tuotteet ovat olleet hyviä sen mitä olen testaillut, joten mielelläni tämänkin kokeilen.

Cien Waterproof Mascara (ovh 3,99€/10ml)
"Lidlin kauneus- ja hygieniatuotevalikoima on hiljattain kasvanut Cien-meikeillä, jotka tulivat pysyvästi valikoimaan. Cien-meikeissä laatu ja edullinen hinta kohtaavat. Ripsiväriä on saatavissa niin vesiliukoisena kuin vedenkestävänä. Tuotteessa ripsiä tuuheuttava vaikutus."
Lidlin kosmetiikkahyllyllä ei kyllä kieltämättä ole tullut vierailtua, joten ehdottoman mielenkiinnolla korkkaan tämän kokeiluun. Eihän sitä tiedä jos vaikka olisi yhtä positiivinen yllätys kuin aiemmin boxissa tullut Essencen ripsiväri!? :)

Vichy Idealia Päivävoide (ovh 32,90€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Uuden sukupolven anti-age ihonhoitotuote, joka silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta heleän. Anti-age päivävoide ensimmäsiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Noin 25-40 vuotiaille naisille."
Onkohan tämä tullut joskus aiemminkin boxissa? Päivävoiteita minulla on melkoinen läjä, joten katsotaan korkkaanko tämän itse vai lähteekö tämä ilostutttamaan jotakuta toista.


Ja sitten se extratuote, jota ei missään kortissa ole mainittuna - olisiko tämä vaihdellut sitten jokaisen boxin kohdalla eikä sen vuoksi ollenkaan korttia ole tehty!?

Rimmel Natural Bronzer Waterproof Bronzing Powder
eli vedenkestävä aurinkopuuteri sävyssä 021  Sun Light.
Itsehän en ole mikään innokas aurinkopuutereiden käyttäjä - tätä ennen en omistanut ainuttakaan aurinkopuuteria :D Joten katsotaan opettelenko tämän kanssa aurinkopuuterin käyttöä (pahoin kyllä  pelkään, että saattaa olla tuohon harjoitteluun minulle liian tumma..) vai lähteekö tämä etsimään uutta kotia.

Aurinkopuuterin lisäksi mukaan oli sujautettu myös Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure -tuoksukortti.


LOPPUYHTEENVETO
Tällä kertaa boxin arvo ainakin reilusti ylitti ostohinnan ja lisäksi itselleni mukaan sattui useampikin mukava tuote, Lumene toki vei ehdottoman voiton näistä. Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistunut boxi omalla kohdallani :)



Joko sinä olet boxin hyppysiisi saanut? Minkä nostaisit näistä omaksi lempituotteeksesi?

11 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva boksi parin pettymyksen jälkeen (heinäkuu oli täysi floppi...) ja paras tuote on ehdottomasti Lumenen naamio :)

    Kenelleköhän tuo ylimääräinen tuote oikein kuuluu? Bloggaajille? Itselläni ei ollut sellaista, palautetta jätin palautekyselyn muodossa ja Fb-sivuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisikohan tuo olla liittyen siihen viime boxin mokaan kun en saanut alkuperäisessä boxissa meikinpohjustustuotetta (joka kyllä sitten jälkikäteen minulle lähetettiin) ja laitoin ko.asian tiimoilta heille sähköpostia..?

      Poista
  2. Mulla ei ollut Rimmeliä eikä mitään muutakaan extratuotetta:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mysteerinen extratuote kun en ole aivan varma itsekään mistä se hyvityksenä tuli :D

      Poista
  3. Jaa-a, oman blogini postauksesta varmaan aikalailla selviää vastaus tuohon kysymykseesi :) Minulla ei muuten ollut mukana yhtään ekstratuotetta, vaikka pitkän aikaa olenkin tilaillut. Kaipa heillä on jokin systeemi noitten yllärien laittamiseen eri pakatteihin?

    VastaaPoista
  4. Oho, ton Rimmelin oisin halunnut kanssa, mistä palautteesta sen sait? 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne aiemmin jo vastailinkin, et oma veikkaus ois se viime boxista uupunut meikinpohjustus, mutta varmaksi en tiedä :D

      Poista
  5. Kivan näköinen boxi. Käyn hakemassa omani kohta :) kirjoittelen sitten blogiin enemmän ajatuksia. Hyvältä kyllä näyttää!

    VastaaPoista
  6. Tän kuun boxi oli kyllä nappisuoritus heinäkuun jälkeen. Se boxi oli niin surkea, etten jaksanut edes postata siitä blogiini :( Suosikkituote oli tässä kuussa ehdottomasti tuo Lumenen kasvonaamio, ihan sairaan hyvä! Toi hammastahna on oikeasti myös tosi hyvä, sitä oon käyttänyt jo aiemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, kohta hammastahna loppuukin niin pääsen tuon korkkaamaan kokeiluun :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat