tiistai 12. heinäkuuta 2016

Bearelin Kesän Kauneusboksi

Miten ihanan yllätyksen Bearelin tytöt olivatkaan väsänneet <3
Itse pohdin ja pähkäilin boxin tilaamista, mutta jätin sen niin myöhäiseksi, että boxien myynti olikin jo lopetettu - voitte siis vain arvata hypinkö riemusta kattoon kun sain viestiä, että Bearelilta boxi minulle lähetetään tutustuttavaksi!!



Eilen töistä tullessa posteljooni olikin jättänyt pakettikortin, mutta en enää maanantai-illan tiimellyksessä kerennyt sitä itselleni hakea, joten haku jäi tälle päivälle. En tiedä onko joku nopea jo kerennytkin ennen minua boxin sisällöstä postailla!? Itse en onneksi siis kerennyt ollenkaan spoilaantua sisällöstä :)

Paketin oli käsittääkseni tarkoitus olla valkoinen, mutta viime herkellä väri muuttoi mustaksi valkoisten boxien toimitusongelmien vuoksi. Mustakin laatikko on kuitenkin todella siisti ja tämähän oli kääräisty vielä paperiin, joten ei ole päässyt nuhjaantumaan matkallakaan.



Pakettiin kurkatessa sisältö löytyi ihastuttava viesti:



Lisäksi plussaa pehmustuksesta, jota oli sekä tuotteiden päällä että alla.
Mutta entä se sisältö:



Heti ensikurkkauksella ajatus oli "wau".

COSRX – AHA/BHA Clarifying Treatment Toner – Kasvovesi (ovh 21€/150ml)
"Päivittäiseen käyttöön sopiva kasvovesi auttaa ihon pieniin näppylöihin ja mustapäihin. Kasvovesi sopii myös erinomaisesti kuivaihoisille. Sen sisältämät luonnolliset hapot (AHA ja BHA) tekevät joka kerta miedon kuorinnan poistaen kasvoiltasi kuolleen ihosolukon ja puhdistaen ihohuokoset ylimääräisestä liasta ja rasvasta. Kasvovesi kosteuttaa iho ja valmistelee sen seuraaville ihonhoitotuotteille."
 Tämähän tuli melkein kuin tilauksesta; olen monien bloggaajakollegoiden kuullut hehkuttavan erilaisia AHA/BHA-kasvovesiä ja näinpä se onkin itselläni hankintalistalla ollut. Tätä lähden siis erittäin mielenkiinnolla testaamaan!

Hiusdonitsit (ovh 5,90€/2kpl)
Näitä en nyt äkkiseltään sivuilta löytänyt.. (linkki lisätty jälkikäteen)
Ensiajatukset veivät jonnekin lapsuuteen kun hiusdonitsit olivat IN :D Pakkohan näitä on ainakin kokeilla, jos ei ole minun juttuni niin ehkä siskontytöt seuraavat tätä muotivirtausta sitten seuraavina ;D

"Iho rasvoittuu ja kiiltää helposti etenkin kesällä. Sebum control tasapainottaa ihon öljy-kosteustasapainoa ja tekee kasvojesi ihosta mattaisen ja pehmeän. Puuteri sisältää Etelä-Korean paratiisisaari Jejun luonnollista mineraalia ja minttua. Hienon hieno puuteri on iholle lisättäessä läpinäkyvää.
Mineraalipuuterin pakkaus on pikkuruinen, mutta puuteri on hyvin riittoisaa. Puuterin mintunvihreä pakkaus on valmistettu kierrätysmuovista.
Ei sisällä: talkkia, parabeeneja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, eläinperäisiä tuotteita, eikä mineraaliöljyjä."
Irtopuutereita minulle on kertynyt useampikin, mutta tällä hetkellä käytössä oleva alkaa vedellä viimeisiään ja taidankin aiemmin suunnitellusta poiketan ottaa tämän seuraavaksi käyttööni - kuullostaa nimittäin sen verran hyvältä tavaralta!

"Snail Bee High Content -kasvonaamio on monitehoinen liinanaamio, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se hoitaa akneen taipuvaista ihoa ja ravitsee kuivaa ihoa.
Kuten kaikki Bentonin hoitotuotteet, kasvonaamio ei sisällä tavallista vettä, vaan veden sijasta 66 % teepensaan lehtivettä ja 20 % etanaseerumia. Kasvonaamiossa on ihoystävällinen pH 6. Naamio on puhdasta puuvillaa.
Kasvonaamio ei sisällä: alkoholia, parabeeneja, mineraaliöljyä, benzophenoneita, eikä keinotekoisia säilöntäaineita, tuoksuja tai väriaineita."
Mielessäni boxia hakiessa kävi toivomus, että kangasnaamio tänne olisi myös laitettu mukaan ja niinhän se olikin. Nämä ovat ihania ja merkki tuntematon, joten tämä lähtee ehdottomasti seuraavaksi käyttöön. :)



The Style Lucid Nail Polish (ovh 4,5€/8ml)
"The Style Lucid -kynsilakka on runsaspigmenttinen ja saatavilla useassa eri sävyssä. Kynsilakassa on yllättävän mieto tuoksu. Sen harja on leveä, joten kynsilakka on helppo levittää tasaisesti. Lakka kuivuu nopeasti ja kestää hyvin kynsissä."
Itselleni tämä tuli sävyssä PK16 (johon myös linkki vie) - onkohan tässä ollut vaihtelua? Aasialaisia kynsilakkoja en olekaan testannut, joten ehdottomasti innolla kokeilen. Harja tosiaan on varsin leveä, joten varmaankin jo yhdellä vedolla saa hyvin lakkauksen levittymään.

Super Aqua Snail – Käsivoide (ovh 10,90€/60ml)
"Etanaseerumia sisältävä käsivoide hoitaa käsien ihoa tehden niistä pehmeät ja sileät.
Käsivoide kosteuttaa ilman tahmeaa tunnetta käsissä. Se korjaa vaurioitunutta ihoa, auringon aiheuttamia tummentumia ja juonteita."
Nopeasti testattuna vaikuttaisi imeytyvän hyvin ja tuoksu on ihanan raikas - sama kuin linjan muissakin tuotteissa.

"Time Revolution Night Repair -ihonhoitosarjan kasvovoide hoitaa ihoa nukkuessasi, mutta se sopii myös päiväkäyttöön.."
Tätä ei yksittäismyynnissä verkkokaupassa ole, mutta en bongannut nyt nopeasti myöskään tuota lahjapakkausta jonka mukana tämä tulisi!? (linkki lisätty lahjapakkaukseen)
Myös tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta, itselleni on noita päivävoiteita kertynyt hurja läjä ja yövoiteita vähemmän joten tämä jää ehdottomasti iltakäyttöön :) 

Lisäksi mukana oli kaksi näytettä:
TonyMoly Panda's Dream White Hand Cream
Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam


LOPPUYHTEENVETO
Kauneusboxilla oli tosiaan hintaa 45€, tuotteista 6 oli täysikokoisia (lasken donitsit yhdeksi), yksi matkakoko ja tämän lisäksi mukaan oli sujautettu kaksi näytettä. Täysikokoisten tuotteiden arvo oli 60,70€, joten ehdottomasti kattoivat boxin kustannukset. Omalla kohdalla jokainen näistä oli myös uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus. Peukkua nostan myös todella hyvästä infolappusesta, joka tuotteista mukaan oli laitettu - tähän oli selkeästi laitettu hintatiedot sekä se oliko kyseessä täysi- vai matkakokoinen tuote. Kertakaikkisen loistava boxi ja toivon tälle ehdottomasti vielä syksyllä jatkoa - enkä tätä todellakaan sano vain koska boxin yhteistyössä sain.


Miltä aasialaista kauneutta sisältävä boxi sinun silmääsi näytti ja/tai satuitko peräti olemaan yksi onnekkaista, joka kerkesi sen itselleen tilata? :)




Boxi saatu yhteistyönä, mielipiteet täysin bloggaajan omia. :)

14 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että kauneusboksi vaikutti kivalta! :) Ihan kaikkia boksin tuotteita ei tänään ehdittykään lisäämään, mutta huomenna myös Time Revolution Night Repair -lahjapakkaus ja hiusdonitsit löytyvät verkkokaupasta. -Janika

    VastaaPoista
  2. Jos sitten syksyn paketin kerkeisin tilaamaan, jos rahatilanne antaa myöten. Toi Innisfreen puuteri on mun ultimate HG ! Löytyy sekä irtopuuteri että kivipuuteri mun meikkilaukusta. Irtopuuteri on siitä hyvä, että sitä voi myös käyttää kuivashampoona - niin korealaisetkin naiset tekevät ;)

    VastaaPoista
  3. No siis todellakin hyvän oloinen boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovesi vaikuttaa tosi kivalta :) Sen voisin jossain vaiheessa tilailla. Odottelen milloin Tony Moly tulee valikoimaan :)

      Poista
    2. Näytteestä päätellen voisi kuvitella, että olisi piakkoin tulossa. :)

      Poista
  4. Mulla on mennyt tälläinen ihan ohi :D mutta sisältö vaikutti kyllä todella kiinnostavalta, varmasti tykkäisin :) kiva että kauneusboxeille alkaa olla enemmän vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavia tuotteita! Innisfree kiinnostaa brändinä ja toi Time revolution sarja vaikuttaa tosi mielenkiintoselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta puuterista on muuten lähipäivinä tulossa oma postauksensa! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat