torstai 7. heinäkuuta 2016

Bearel

Sain yhteistyössä juuri perustetun Bearel-verkkokaupalta muutaman tuotteen esiteltäväksi, mutta ennen tuotteisiin tarkemmin tutustumista hieman infoa itse verkkokaupasta.

Bearelin takana on siskokset, jotka lähtivät toteuttamaan yhdessä unelmaansa. Verkkokauppa on tosiaan avattu vasta 15.6.2016 ja valikoimissa on tällä hetkellä eteläkorealaista kosmetiikkaa Missha-tuotemerkiltä. Kaikki myyntiin tulevat tuotteet on testattu ja valikoitu huolella. Myöhemmin siskokset ovat suunnitelleet laajentavansa verkkokaupan valikoimaa myös kauneudenhoidon ulkopuolelle.

Tuotteet luvataan toimittaa perille 1-3 arkipäivän kuluessa joko pakettiautomaattiin tai Postin palvelupisteeseen. Yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja, alle tämän jäävät kustantavat vain 4,90€.


Testattavakseni sain:
Pure Source Cell Sheet Mask Acaimarja & Sheavoi
M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++ (sain testiin neljä vaaleinta sävyä aluksi, että saisin valittua itselleni sopivimman sävyn)

Nyt esittelyyn pääsee jalkanaamio, loput esittelen omissa postauksissaan myöhemmin - sen verran voin mainita, että kaikki ovat i-h-a-n-i-a !! <3


Jalkanaamio on siis kertakäyttöinen ja sisältää parin muovisia "sukkia", joiden sisällä on kankaaseen imeytettynä kosteuttavia aineita. Muodoltaan ovat samantyyliset kuin nuo kuorivatkin jalka"sukat".



Lainaus sivuilta:
"Home Esthetic Paraffin Treatment Foot mask on kotona tehtävä ylellinen jalkahoito. Jalkamaski sisältää kauneudenhoitoloissa yleisesti käytettävää parafiinia. Kasviöljyt, salisyylihappo ja urea pehmentävät karheaa ja halkeillutta ihoa. Sitruuna- ja inkivääriuutteet taas virkistävät väsyneitä jalkoja. Pakkaus sisältää 2 kpl jalkahoitosukkia, jotka on helppo pukea jalkoihin ja kiinnittää mukana tulevilla tarroilla.

Käyttö:
1 Huuhtele ja kuivaa jalat pyyhkeellä.
2 Erota maskit toisistaan pisteviivaa pitkin ja laita jalkaan
3 Sulje nilkan ympäriltä mukana tulevilla tarroilla.
4 Hiero jalkoja ja jätä vaikuttamaan 15-20 minuutiksi.
5 Poista jalasta ja taputtele jäljelle jäänyt aine imeytymään ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois.
Ideaali käyttö 2-3 kertaa viikossa.

Suosittelemme jalkamaskia:
– jos haluat pehmentää jalkapohjien kovettumia.
– jos olet huolissasi tulevista halkeamista jalkapohjissa.
– jos haluat hoitaa jalkojesi ihon sandaalikuntoon.
– jos olet käyttänyt koko päivän korkokenkiä ja jalkasi ovat väsyneet.
– jos jalkasi väsyvät uusista kengistä."


Käyttö oli todella helppoa; katkoviivaa pitkin sukat oli helppo erottaa toisistaan, sitten vain sujautin jalat sukkiin, laitoin päälle toiset sukat (että pystyin liikkumaan paremmin..), annoin vaikuttaa ohjeistetun ajan ja sukat pois otettuani hieroin nesteet jalkoihini.


Sukat ovat melko lyhytvartiset, mutta nestettä ei sukkien sisällä ollut niin paljoa, että tämä mitenkään ongelma olisi ollut, varsinkaan kun ohjeiden mukaisesti teippasin sukanvartta hieman tiukemmalle.


Olin kyseisenä päivänä ollut melko paljon jalkojeni päällä ja sukat todellakin tuntuivat virkistäviltä - jalkojen iho tuntui myös miellyttävän kosteutelta.

Hintaa sukilla on 4€ ja suosittelen kyllä lämpimästi näitä testaamaan! Ihan viikoittaiseen käyttöön en varmaankaan itse jaksaisi ottaa, mutta silloin tällöin tapahtumaan hemmotteluun ihan ehdottomasti! :)



Oletko jo kerennyt tutustua Bearel-verkkokauppaan ja/tai Misshan tuotteisiin?


Tuotteet saatu blogiyhteistyössä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

3 kommenttia:

  1. Tähän kyseiseen verkkokauppaan en ole vielä ehtinyt tutustua.
    Olen tilannut Misshan tuotteita merkin virolaisesta verkkokaupasta. Tykkään erityisesti Time Revolution Wrinkle Cure seerumista. BB-voidekin tuntuu ihan hyvältä koostumukseltaan, värisävy ei ihan optimaalinen. Nyt testaan myös primereita.
    Sari BP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämänkin sisältö. Heiltä löytyy myös kauneusboxi, joka kesän osalta kylläkin loppuunmyyty, mutta syksyllä pitäisi uutta olla taas tulossa :) (itse pähkäilin tämän tilaamista liian kauan ja missasin sen sitten.. :/)

      Poista
  2. Vitsi mä haluaisin kokeilla noita jalkamaskeja (siis tätä tossujuttua). Pitää tutustua verkkokauppaan lähemmin :)

    www.lauraheinikki.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat