tiistai 28. kesäkuuta 2016

Pionia kasvoille

L'Occitanen myymälässä vieraillessani nyt keväällä en voinut vastustaa tätä uutta Pivoine Sublime -tuotesarjaa, pakkohan sieltä jotain oli testiin saada!
 
Linjaa kuvataan sivuilla näin:
"L'Occitane on kehittänyt Pivoine Sublime -kasvojenhoitolinjan, saadaksesi sametinpehmeän ja täydellisen hehkuvan ihon. Iho näyttää heleältä ja virheettömältä sekä tuntuu pehmeältä. Tutustu kokonaisvaltaiseen Pivoine Sublime -ihonhoitolinjaan ja koe täydellisen kuulas iho."
 
 Mitä sitten sarjasta päädyin itselleni ostamaan?


Sain perusteltua itselleni Peony Perfecting Mist:n ja Pivoine Sublime 2in1 Perfecting Scrub:n hankinnan, vaikkakin loppupeleissä näidenkin korkkaaminen käyttöön hieman venähti :D
 
 
Kasvosuihketta kuvataan näin:
"Tämä monikäyttöinen kasvovesi on helppo pitää laukussa mukana. Suihkauta tarpeen tullessa kasvoillesi, kun tarvitset virkistystä ja kosteutusta iholle. Tämä kasvovesi myös kiinniittää meikin. Iho näyttää heleältä ja raikkaalta.

L'OCCITANE käyttää Ranskan Drômen alueen patentoitua pioni-uutetta*, jolla on ihoa heleyttäviä ominaisuuksia.

*Patentti haussa Ranskassa.
"


Itsehän olen nyt ihastunut näihin kasvosuihkeisiin ja käytän tämän nykyisin aina osana ihonhoitorutiiniani; meikinpuhdistuksen jälkeen suihkaus kasvoille, jonka jälkeen hoitotuotteet. Tuoksu tässä on ihastuttava, mutta en tiedä sattuuko minulle nyt vain useammankin suihkeen kanssa maanantaikappaleita vai mikä on - tässäkään suihke ei nimittäin mikään paras mahdollinen olla mikä tokikin sitten käyttömukavuuteen vaikuttaa..


Kuorintaa sivuilla kuvataan näin:
"Innovatiivinen geeli muuttuu levitettäessä öljyksi, joka puhdistaa tehokkaasti ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Ihoa hoitavaa pioniuutetta, mikrokuorinta-ainetta ja mikrogranulaatteja sisältävä geeli puhdistaa ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut paljastaen heleän ja kauniin ihon. 2 in 1 -rakenteen ansiosta geeliä voidaan käyttää naamiona tehokkaampaa kuorintaa varten.
 
Levitä kuivalle iholle ja hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein. Välttäen silmänympärysihoa. Lisää hieman vettä, jatka hieromista ja huuhtele sen jälkeen. Käytä 1–2 kertaa viikossa.
Naamiona: Tehokkaampaa kuorintaa varten levitä paksu kerros geeliä kuivalle iholle ja pidä naamiota kaksi minuuttia. Hiero sen jälkeen hellävaraisesti ja huuhtele.
Käytä 1–2 kertaa viikossa.
"
 
 
 Tuote on tosiaan geelimäinen tuubista puristettaessa..


Mutta muuttuu iholla öljymäiseksi levitettäessä. Kuvaa en nyt huomannut ottaa, mutta vettä lisäämällä tuote alkaa emulgoitua ja muuttuu ehkä hieman maitomaiseksi; on siis todella helposti huuhdeltavissa pois eikä iho jää missään nimessä mitenkään öljyiseksi. Kuorivia rakeita tässä ei ole mitenkään supertiheästi, eikä kuorinta tunnu iholla "raastavana". Vielä en ole huomannut tätä tehokuorivana kokeilla - pitääkin se seuraavalla kerralla testata.

Hintaa kasvosuihkeella on 17,50€/100ml ja kuorinnalla 27,50€/100ml.
 
 
 
Oletko sinä hankkinut pionilinjasta jotain itsellesi? :)

3 kommenttia:

  1. En ole, mutta pionin ystävänä tekisi kyllä mieli. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä Pioni-linja vaan on niin ihana - ja se tuoksu! <3 Noita kahta tuotetta multa ei löydy, mutta tuo kasvosuihke täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia. Mäkin käytän kasvosuihkeita päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kasvosuihkeita kerran alkaa käyttää niin niitä ilman ei enää voi olla :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat