sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Vihreitä ihmisiä..

Alkaa varmaan olla aika jo esitellä tuote, jonka joskus aika päiviä sitten voitin arvonnasta ja joka on jo piiiitkään ollut käytössäni. Kyseessä on 


Ensialkuun, jos ko.sarja ei ole sinulle tuttu (ei ole sitä minullekaan..) niin kyseessä on tosiaan vuonna 1997 perustettu englantilainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on itseasiassa Englannissa yksi suurimpia luonnonkosmetiikkasarjoja ja alalla yksi pioneereista. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia kemikaaleja, kuten parabeeneja, ftalaatteja ja sodium lauryl sulfaattia vaan ne on korvattu luonnollisilla ainesosilla.

Mutta sitten käsillä olevaan tuotteeseen.


Kyseinen tehotuote on ikääntyvälle iholle tarkoitettu.
"Green Peoplen Age Defy -linjan kasvoöljy sisältää 20 tehokasta aktiiiviainetta, kuten ruusunmarja-, mustaherukansiemen- ja granaattiomenaöljyjä. Tiiviissä muodossa olevat ravinteet, antioksidantit ja luomutuotetut kasvitehoaineet edistävät ihon nuorekkuutta ja tekevät ihosta pehmeän. Tuotteessa jopa 96% luomutuotettuja ainesosia! Öljy auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden ja tehostaa solujen uudistumista, mikä vähentää ryppyjen näkymistä."


Ainesosat/INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosa Moschata (Rosehip) Seed Oil*, Lecithin* (Vegetable Source), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Oil*, Perilla Frutescens (Perilla) Seed Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*, Squalane (From Olive Oil), Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil*, Aroma , Tocopherol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.
*96,6% luomusertifioituja ainesosia


Olen tätä käyttänyt iltaisin ja ensinnäkin tuote on toki ihan superriittoisaa, ihan joka ilta ei ole käytössä ollut, mutta aktiivisesti kuitenkin ja olen ehkä juuri ja juuri puolilleen saanut tätä käytettyä :D Tuotteessa on minun nenääni ihastuttava yrttinen tuoksu - itse yhdistän tämän tuoksun aromaterapiaan, kaikkien makuun tämä ei tokikaan ole. Oikealla annostelulla iho ei jää rasvaisen oloiseksi öljyn jälkeen vaan enemmänkin miellyttävän pehmeäksi, hoidetun ja kosteutetun tuntuiseksi. Päiväkäyttöön en tätä kuitenkaan edes talvella omalle iholleni ottaisi jos on tarkoitus meikki levittää päälle, kuivemmalla iholla varmasti siinäkin toimisi oikein mallikkaasti.

Tuote on pakattu hygieeniseen pumppupulloon, josta annostelu on helppoa ja näin myös tuote pysyy pidempään käyttökelpoisena, happea kun ei tuotetta pilaamaan pulloon pääse.

Löysin tuotteen nopeasti selaamalla suomenkielellä vain OrganicYou -verkkokaupan sivuilta, jossa hintaa tuotteella on 45,90€/30ml. Ko.verkkokaupasta itselläni ei ole kokemuksia, mutta vaikuttaisi omaan silmääni verkkokaupalta, josta ehdottomasti uskaltaisin tilata - pitääkin tsekata mitä kaikkea kivaa tuolta sivuilta löytyy. :)


Onko Green People -merkki ja/tai OrganicYou-verkkokauppa tuttuja? Entä miten on kasvoöljyjen käytön laita; onko sinun juttusi vai jätätkö mieluummin hyllyyn? :D

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat