keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Maaliskuun roskakasa II

Eilen aloittelimme roskakasan tutkiskelua ja katsotaan saisimmeko sen tänään loppuun, pahoittelen jo heti alkuun, että myös tästä postauksesta taitanee tulla melkoisen pitkä, mutta en viitsinyt tätä postaussarjaa enää kolmanteen postaukseen venyttää, yritetään siis kahlata loputkin läpi. :)



pixi Glow Tonic (15ml): Kevyesti kuoriva kasvovesi ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Tästä tykkäsin kovasti, antoi iholle tuntemuksen, että olisi jotain tehnytkin :D Voisin siis joskus tätä hankkia täysikokoisen yksilön misellivesien kaveriksi käyttöön. Jatkoon: Kyllä.

The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner (60ml): Kasvovedeksi oikein kiva, koostumukseltaan hieman geelimäinen, mutta koska nykyisin suosin misellivesiä niin normaalit kasvovedet eivät ole ykkösenä hankintalistalla. Jatkoon: Ehkä.

L’Occitane Immortelle Oil Make-up Remover (30ml): Olen tykästynyt nyt meikinpoistossa käytettäviin öljyihin ja myös tämä on aivan ihastuttava. Jatkoon: Kyllä.

Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm (15ml): Aivan ihana! Mukana tuli myös kasvojen pesuun tarkoitettu pyyhe, joka ehdottomasti jää käyttöön tämänkin loppumisen jälkeen. Putsarina ei ole mistään edullisimmasta päästä, mutta voisin silti harkita tämän hankkimista täysikokoisenakin joskus! Jatkoon: Ehkä.

Madara Nokkonen DD Sensitive Hydrating Mist (100ml): Kts. aiempi postaus. Siitä harvinainen tuote, että piti ennen ensimmäisen loppumista jo toinen hankkia tilalle. Jatkoon: Ehdottomasti.


Eucerin Anti-age Hyaluron-filler Concentrate (5ml x3) *): Kts.aiempi postaus. Viime kuussakin näitä pari kappaletta loppui, pari vielä jäljellä. Jatkoon: Kyllä.

Evolve Hyaluronic Serum 200 (10ml): En tykännyt oikein tämän koostumuksesta, tuntui hieman tahmaiselta. Jatkoon: Ei. (Glowwbox 2/16)

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate (2ml): Näytteestä riitti useampaankin kokeiluun ja tykkäsin kyllä kovasti. Kesää kohti mentäessä saattaisi kyllä olla hieman liian tuhti käyttöön, mutta talveksi voisin ehdottomasti harkita hankkimista. Jatkoon: Ehkä.

Lumene Bright Now Vitamin BB Serum - Heleyttävä BB Tehohoito (30ml): Kts. aiempi postaus täältä. Tämä oli ihan kiva tuote talvi-iholle, mutta kesällä en ehkä tätä käyttöön ainakaan seerumi ottaisi. Jatkoon: Ehkä.

Decleor Aromessence Iris Rejuvenating serum & night balm: Tämä on taas sarjassamme ”lue kunnolla mitä on ennen kuin otat käyttöön” tuo seerumi olikin siis itse asiassa kasvoöljy ja tarkoitettu päiväkäyttöön (no siihen olisi kyllä minulle liian tuhtia joka tapauksessa ollut..) ja jotenkin ajattelin sitten, että nämä on yhteiskäyttöön tarkoitettu niin vetäisin vielä yöbalmin päälle; aika tuhtia tavaraa – tulipahan voideltua sitten koko yläkroppa samalla kertaa :D Mielenkiintoisia tuotteita joihin mielelläni tutustuisin tarkemminkin. Jatkoon: Ehkä.


Glamglow Youthmud (10g): Kaunistava, kosteuttava, kiinteyttävä ja kuoriva mutanaamio. En kyllä kieltämättä ihan normaalihintaa tästä olisi valmis maksamaan, mutta jos tarjouksessa tulee vastaan niin saatankin napata mukaani. Jatkoon: Ehkä.

H&M Kiwi&Watermelon Self-Warming Face Mask With Pear Fruit Juice For Combination Skin (10ml): Kts. aiempi postaus täältä. Jatkoon: Ei tämä, mutta mielenkiinnosta kyllä joskus muitakin H&M:n naamioita testaan.

Glamglow Brightmud eye treatment: Katso aiempi postaus. Tästä riitti siis kahteen käyttökertaan – kiitos vaan tästä vinkistä! Jatkoon: Ehkä.


Urban Decay Moondust Eyeshadow Solstice –näyte: Tämän hankintaa pohdin jo ennen näytteen saamista ja nyt entistä kovemmin :D Aivan ihastuttava luomiväri, jonka ehdottomasti vielä joku kaunis päivä tulen itselleni kotiuttamaan! (Tällaiset näytteet luomiväreistä ovat muuten käteviä,tästäkin useamman kerran kerkesin luomiväriä testailla – ja rakastuin totaalisesti :D)

Rimmel Lasting Finish Primer (30ml): Ihan ok, en nyt varsinaisesti tiedä lisäsikö niin kovin meikin kestoa.. Jatkoon: Ei.

NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray (60ml): Suihke ei oikein tasaisesti sumuttanut enkä varsinaisesti huomannut mitään eroa tätä käyttäessäni. Jatkoon: Ei.

Avon Anew Reversalist Complete Renewal Day Cream SPF25: Lupaa vähentää ryppyjä ja palauttaa kiinteyden = on siis selkeästi minua vanhemmalle kohderyhmälle tarkoitettu voide. Ihan ok ihotuntuma, mieto tuoksu. Jatkoon: Ei.

Dermosil Illuminating Primer –näyte: Tuote sisältää silikoneja – joita oikeastaan meikinpohjustajaan itse kaipaankin. Vaikutti näytteen perusteella oikein miellyttävältä ja voisinkin tätä hankkia itselleni käyttöön. Jatkoon: Kyllä.


Philosophy Loveswept EdT (1,5ml): Aivan ihastuttava tuoksu! Jatkoon: Ehdottomasti.

Baby Lips Melon Mania & Hydrate & Dr.Rescue Coral Crave (4,4g): Melon Mania oli aivan ihana, Hydrate ja Coral Crave myös oikein kivoja muttei ihan Melon Manian tai parin muun tasolle yltäneet. Olen tainnut totaalisesti Baby Lipseille nyt menettää sydämeni ja kunhan joulukalenterissa tulleita olen saanut vajuteltua tarpeeksi niin taatusti tulen lisää hankkineeksi! Ostaisinko: Kunhan olen kaikki muut Baby Lipsit saanut kokeiltua niin voisin jopa palata Melon Maniaan uudestaankin!

Aubrey Natural lips, sheer tint, Blush Pearl (7g): En tykännyt, ei jatkoon. Ostaisinko: En.


Lancome Hypnose Volume-A-Porter (2ml): Tykkäsin tästä mascarasta todella paljon. Jatkoon: Kyllä.

Rimmel Wake Me Up (11ml): En tykännyt, tämä ei tehnyt ripsilleni oikein mitään. Jatkoon: Ei. (LF Beauty Box 8/15)

MAC False lashes mascara (8g): Tämä hieman parani loppua kohti, mutta ei ehkä siltikään suosikkien joukkoon yllä. Jatkoon: Ei.
Lumene True Mystic Volume Mascara (11ml) *): Kts. aiempi postaus täältä. Jos tämän saisi vielä vedenkestävänä niin olisi ihan täydellinen – mutta tällaisenaankin ei taatusti viimeiseksi kappaleeksi käytössäni jää. Jatkoon: Ehdottomasti.

Näiden lisäksi vielä kaksi tuotetta puuttuu kuvista:

Lush Buffy (90g): Kts. aiempi postaus täältä. Tästä ei ollut käärepaperiakaan jäljellä, joten tätä kuvaa vain tyhjä aukko :D Aivan ihastuttava vartalonkuorinta – sopii mielettömän hyvin varsinkin takamuksen kuorintaan :D
MAC Cremesheen Glass Loud&Lovely (2,7g): Aivan i-h-a-n-a! Niin väriltään kuin koostumukseltaankin, rakastuin! Onneksi samaista huulikiiltoa on toinen kappale eri sävyssä vielä käytettävänä. Jatkoon: Ehdottomasti! (Lähti kiertoon Back2Mac.)

Ja vielä pitäisi jaksaa tsekata mitä minulla reissulla loppui:

 
MonuSpa Relaxing Bali Massage & Body Oil (35ml): Käytin tämän matkalla vartaloöljynä, ihan ok, mutta en välttämättä kyllä normaalikäytössä näistä niin välittäisi. Jatkoon: Ei. (LF Beauty Box 2/16)

First Aid Beauty Ultra Repair Cream (28,3g): Käytin pois jalkavoiteena. Oli ohuempaa kuin mitä olisin kuvitellut. Jatkoon: Ei. (LFBeauty Box 3/16)

Clarins Gentle Foaming Cleanser (20ml): En muista kuinka vanha tämä on, mutta todennäköisesti melkoisen vanha, koska käytössä aavistuksenomainen ei-tunnusomainen haju leimahti nenään – lähti siis roskiin loput. Viime reissussa oli vielä ihan ok. Tuotteena oikein mainio. Jatkoon: Ehkä.

Lush Think Pink –kylpypallo ja Creamy Candy -kylpyvaahto: Kun hotellihuoneessa on kylpyamme niin pitäähän se hyödyntää ja mikä on parempaa kuin Lushin kylpytuotteet!? <3

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil: Oikein miellyttävältä vaikuttava kasvoöljy, kun toisen käytössä olevan olen käyttänyt pois ehdottomasti harkita tämän hankintaa. Jatkoon: Kyllä.

TonyMoly Nutra Energy 100 Hours Cream x2: Tätä käytin näytteen jo aiemminkin ja edelleenkin tykkään kyllä. Jatkoon: Ehkä.

Dodih. Siinä olisi maaliskuun loppuneet. Melkoisen kasan sain totta tosiaan aikaiseksi, katsotaan mikä on tilanne huhtikuussa :D

  

Koetteko muutoin nuo linkit aiempiin postauksiin hyödyllisiksi, tuleeko niitä klikkailtua? Noiden etsiminen on aina oma hommansa ja mikäli kukaan ei niitä käytä niin turhaan näen vaivaa :D


*) Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia :)

4 kommenttia:

  1. Minä ainakin klikkailen!! Minusta olisi kiva jos jaksaisit jatkaa linkkien laittoa :)
    Olipas vaan roskia..Rimmelin primeria ja NYXin suihketta olen harkinnut. Lumenen True Mystic mascara löytyy täältäkin, en vain harmikseni pitänyt siitä. Suoristaa taivutukset hetkessä :/
    Baby Lipsejä löytyy jos jonkinlaista.
    -Tingeling-

    VastaaPoista
  2. Kyllä linkkejä tulee välillä klikattua ellei muista postausta. Jos päätät ettet laita linkkejä niin näissä roskapostauksissa olisi hyvä olla ilmoitettu mitkä tuotteet olet saanut testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo asia oli muuten mielessä, mutta unohtui - sen verran vähänlaisesti kun noita tuotteita olen testiin saanut :D Mutta lisäilenpä tuonne muutaman tuotteen kohtaan tuon maininnan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat