torstai 3. joulukuuta 2015

Marraskuun roskakasa I

Joko olisi aika tonkia viime kuun roskia? ;) Aiemmat roskakasat löydät tunnisteen "roskakasa" alta. :)


Marraskuussa(kin) loppuneiden tuotteiden määrä oli melkoinen - välillä ihmetyttää itseäkin kuinka saan näitä näin paljon loppumaan, mutta kai se "salaisuus" on vain yksinkertaisesti tuotteiden käyttö runsaalla kädellä :D

Käsitellään loppuneista ensin käsiin ja kynsiin liittyneet tuotteet:


Dermosil Keittiösaippua Salvia (520ml): Keittiösaippuoita Dermosilin valikoimista on tullut kokeiltua useampia eli ts. tykkään näistä. Mielestäni vievät hyvin käsistä pahoja haisuja pois. Uusi keittiösaippua eri tuoksussa on siis jo käytössä - ja tästä itseasiassa tulee postausta myöhemmin.

Crabtree&Evelyn Ultra-moisturising Hand Therapy Lily (100g): Yökäytössä ollut käsivoide. Koostumus oli mieluinen, hyvin kosteuttava – päivä käyttöön ehkä ainakin itselläni aavistuksen liian tuhtia tavaraa. Tuoksu ei ehkä ollut aivan niin ihana kuin kuvittelin – eri tuoksuisena siis voisin ehdottomasti toisenkin käytellä joskus pois.

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream (20ml): Tämän sain I love me –messuilta ostosten yhteydessä. Nimestä odotin, että kyseessä olisi ollut tuoksuton tuote, mutta minun iloksi näin ei ollutkaan – tuoksu on kylläkin mieto, mutta sellaista kuitenkin on. Koostumus on todella nopeasti imeytyvä, joten sopisi mainiosti päiväkäyttöön – itse olen vain hyvin laiska päivällä käyttämään käsivoidetta, joten otin tämän yökäyttöön eli vuoteen vierelle yöpöydälle, että muistaisin aina ennen nukkumaanmenoa käsivoidetta laittaa, ja toimi siinäkin oikein mainiosti.

Seche Perfect Nail Retain (14ml): Pohjalla vielä hieman on, mutta alkoi olla niin hankala sitä urkitella, että vaihdan mieluummin seuraavaan tuotteeseen. Tämä oli ihan ok. Kynteni ovat olleet viime aikoina melko hyvässä kunnossa (*koputtaa puuta*), mutta en tiedä onko se tämän ansiota vai muutoin kynsienhoidosta johtuvaa. Haisee todella pahalle.

Trind Nail Repair Natural (4ml): Tämä kuuluu luokkaan ok ihan vain tuon sisältämänsä formaldehyden vuoksi. Olen useammankin kappaleen vuosien varrella käyttänyt ja minulla tuote on ihan toimiva, joten jos vastaan tulee niin käytän kyllä, mutta en välttämättä tuon mainitsemani ainesosan vuoksi itse lähde ostamaan.. (LivBox 9/15)

Dermosil Dip-in Nail Polish Remover (75ml): Aiempi postaus täällä. Tuotetta vielä olisi, mutta sain glitterlakalla lopullisesti tuon sisäosan sen verran hajalle, että sen palasia oli kädet täynnä.. Oikein passeli kynsilakanpoistoaine ainakin itselläni.

Sitten olisi vuorossa loppuneet vartalotuotteet:



Lemon Juice & Glycerine In-Shower Vartalovoide Lime&Jogurtti (250ml): Lushin Ro’s Argan sai tosiaan minut hullaantumaan näistä tuotteista, mutta ihan hevin ko.tuotetta ei kaikessa miellyttävyydessään ohiteta. Tämä kuuluu sinne ”ihan kiva” –luokkaan. Tuoksu ok, koostumus olisi saanut olla minun mieleeni täyteläisempääkin, mutta ei onneksi ollut ihan lirua. En siis välttämättä uudelleen tule tätä ostaneeksi (jos eri tuoksuisena olisi markkinoilla niin sitten kyllä), mutta käytän kyllä mielellään pois mikäli vastaan jossain tulee.

L’Occitane Almond Shower Oil (35ml): Tämä riitti pienestä koostaan huolimatta jopa tällaisella lotraajalla useampaan käyttökertaan. Tuoksu oli enemmän kuin mieluinen. Koostumus todella miellyttävä. Onneksi näitä on pari pientä pulloa lisää, muutoin pitäisi harkita tosissaan isossa koossa hankkimista (ja olen suihkusaippuoiden ym. suhteen nyt hetken aikaa ostolakossa :D) (LivBox 10/15)

Hansaplast AntiCallus 2in1 Peeling (75ml): Tämä on jo toinen tätä minkä käytän – molemmat olen saanut. Ei jotenkaan ehkä minua vakuuta, en jotenkaan tykkää tuosta kalvomaisesta/rasvaisesta tunteesta jonka tämä jättää = pakko tehdä kunnon saippuapesu jaloille käytön jälkeen (ja saa varoa kompastumasta mikäli sattuu suihkussa tämän tekemään!). En siis tule itse tätä hankkimaan.

Gatineau Vital Feeling Exfoliating Body Gel (30ml): Yllättäin minun käytössäni tämä hupeni yhteen käyttökertaan :D Ihan kiva tuote, muttei ehkä yllä kuitenkaan sinne parhaimmistoon.. Hauska kyllä oli päästä tätä kokeilemaan.


Käsitellään vielä meikkiin liittyvät loppuneet tuotteet tässä postauksessa ja jatketaan loppujen osalta myöhemmin.



Eyelure Pre-Glued Lashes: Kiitokset ihanaisen Gliz&Glamin Minnan hoksasin, että irtoripsethän voi puolittaa ja käyttää näinkin eikä aina taistella koko rivistön kanssa :D Nämä tuli siis kahdessa erässä käytettyä, kylmän viileästi saksin vain keskeltä puoliksi – ja oikein mallikkaasti toimivat! Näin aion jatkossakin irtoripsiä juhlissa käyttää. (LFBeauty Box 5/15)

Hurraw Pitta Lip Balm (4,3g): Makuna kookos-minttu-sitruunaruoho. Alkoi ehkä loppuvaiheessa jo tuo maku/tuoksu hieman tympimään, joten hyvä kun sai loppuun kulutettua :D Hurraw-huulivoiteista postausta aiemmin täällä.

Dior Extreme Fix –irtopuuteri (15g): En tiedä onko kyseistä puuteria enää edes markkinoilla..? Kyseessä oli siis väritön irtopuuteri, joka kesti itselläni päivittäisessäkin käytössä kauan – saas nähdä koska saan nyt tämän tilalle korkkaamani Estee Lauderin irtopuuterin käytettyä loppuun!? :D Mutta siis oikein hyvä tuote oli.

Avon Big&Daring Volume Mascara black (10ml): Tästä yritän saada tehtyä omankin postauksensa missä näkyisi lopputulos ripsissänikin jopa – katsotaan jääkö vain aikomukseksi.

The Body Shop Pink Grapefruit Lip Butter (10ml): Kaikin puolin aivan ihastuttava tuote – näihin tulee taatusti palattua vastaisuudessakin. 

Urban Decay Makeup Setting Spray (15ml): Tämä on joskus aikanaan tullut Lookfantasticin tilauksen mukana ja jäänyt hyvinkin vähälle käytölle. En oikein osaa sanoa onko tämä loistava tuote vai vähän turhake - pohdin tässä jopa täysikokoisen yksilön kotiuttamista ja testaamista ihan ajatuksen kanssa, paljon kun tätä tuotetta on kehuttu.

Etude House Dr.Lash Ampule + Serum (6ml+6ml): Aiempi postaus löytyy täältä. Eli itse en tosiaan mitään eroa huomannut ennen-jälkeen –kuvien välillä = en hankkisi enää uudelleen, mutta tulipahan kokeiltua :D (ja ihan mielenkiinnosta kyllä voisin vastaavia tuotteita jatkossakin kokeilla..)


Löytyykö joukosta sinulle tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. En siis ole ainoa, joka on suihkujuttujen suhteen lakossa :D Tosin piti Avonin tilaukseen sujauttaa appelsiini-suklaa -kylpyvaahto kun oli demossa.

    Ainoa tuttu oli tuo Lavera O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sanotaanko et yritän olla lakossa :D Samoin kuin vartalovoiteiden :D

      Poista
  2. Mä olen välillä seurannut tätä sun roskakasa-juttua ja olen taivastellut kosmetiikan määrää ja ihan rehellisesti sanoen paheksunutkin, sitä kun aattelee itse olevansa joissain asioissa ns. parempi ihminen :). Uutiset kemikaalien vaikutuksista ihmisiin ja muovin määrästä valtamerissä, vesilinnuissa ja jääkarhuissa käy ahdistamaan ja olen ajatellut, että jokaisen pitäisi kosmetiikkakuormaa vähentää ja pyrkiä käyttämään vain pakollisia tuotteita ja niitäkin nuukasti. No, tänään sitten keräsin mun oman roskakasan, koska mulla on nyt joitain loppumassa olevia tuotteita ja häkellyin niiden määrästä: 15 purkkia ja pulloa ja testerit päälle!!! Minulla, joka käytän kosmetiikkaa muka vain vähän... Paino sanalla muka! Eikä minua "pelasta" sekään, että käytän luonnonkosmetiikkaa, koska muovipulloissa nekin on. Ja vaikka kuinka hillitsen kosmetiikkaostoja, niin välillä lipsahtaa ja suihkusaippuoihin minäkin olen hulluna. Niitä käytän maltillisesti, koska ne huuhtoutuu suoraan jäteveden joukkoon. Mut en voi vastustaa ihania suihkusaippuoita... Tilasin äidilleni Yves Rocherilta silmänympärysvoidetta ja samalla tilasin itselleni jouluisen tuoksuisen suihkusaippuan. Ja sieltä piti tulla lahjaksi viltti, mutta laittoivat silmämeikinpoistoaineen! Juuri kun entinen meni roskakasaan, niin nyt on taas uusi puteli tyhjennettävänä!

    Tää sun roskakasajuttu on mielenkiintoinen, mutta en ole ehtinyt kaikkia postauksia lukea. Käytätkö kaikki tuotteet loppuun vai heitätkö roskiin jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän tuotteet loppuun tai annan eteenpäin, ainoastaan vanhentuneet tuotteet heitän roskiin käyttämättä loppuun saakka.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat