sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Rakkautta ensisilmäyksellä..

Ei, nyt en puhu romanttisesta rakkaudesta vaan siitä rakkaudesta minkä kaikki kosmefriikit osaavat tunnistaa.. Se kun saat the tuotteen hyppysiisi etkä voi muuta kuin huokailla... Näin tein toki UD:n Vice4:nkin kohdalla, mutta nyt vielä enemmän.. Kysehän on:


Guerlainin meteoriiteista eikä mistä tahansa meteoriiteista..Vaan näistä aivan ihastuttavista joulukokoelman meteoriiteista, joiden kanssa jo useatkin bloggarit ovat huokailleet - eikä syyttä!Nuo kanssabloggaajien huokaillut jäivät mieleen kutkuttamaan ja itsehän tilasin nämä upeudet täysin sokkona! Paikkakunnallani ei ollut mahdollisuutta edes käydä missään testeriä hiplailemassa - ainakaan tietääkseni? (Sokoksella joulukokoelmaa ei ainakaan ollenkaan ollut..?) Mutta voin sanoa ettei ollut missään määrin pettymys - päinvastoin!


Niin kaunista niin kaunista <3


Ja antavat aivan upeasti hehkua niin arkeen kuin juhlaankin - eivät siis missään nimessä ole mikään glitteripommi! Eiväthän nämä halpoja ole (ja taitanevat aika monesta paikkaa olla loppuunmyyty..?) mutta ehdottomasti suosittelen hankkimaan mikäli vastaan tulee ja edes pikkuisen mielen pohjalla kutkuttaa ajatus näiden kotiuttamisesta.

 Ihania, upeita, mahtavia *yltiömaallisenihastunuthuokaustoisensaperään*


Löytyykö sinulta jo kyseiset meteoriitit vai oletko täysin immuuni näiden vaikutukselle? Entä tuleeko sinulla samalla tapaa hankittua tuotteita ihan vaan koska bloggaajat niitä niin hehkuttavat? :D (Täytyy myöntää, että minä olen tässä suhteessa todella helppo ja hurahdan noihin suosituksiin enemmän kuin usein xD Toisaalta, ei ole kyllä tarvinnut noita hankintoja katuakaan!)4 kommenttia:

 1. No löytyy, en todellakaan ole immuuni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oletkin yksi "syypäistä" joiden vuoksi näihin hurahdin xD

   Poista
 2. Ei löydy juuri samoja hohtokuulia, mutta ostin pari vuotta sitten The Body Shopista vastaavat ja palvon kyllä niitäkin, ihana hehku ja viimeistelee juhlameikin täydellisesti ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aikuiselle iholle

Sain testiin pari aikuiselle iholle suunnattua Laveran kasvonaamiota: Skin Smoothing Mask (ovh 3,52€/2x 5ml), joka on kosteuttava ...

Luetuimmat