perjantai 6. marraskuuta 2015

Lokakuun roskakasa II

Jatketaanpa siitä mihin eilen jäätiin..


Nivea Double Effects Eye Make-up Remover (125ml): Ihan asiansa ajava tuote, mutta ei ehkä niin loistava, että ainakaan heti seuraavaksi tähän uudemman kerran tarttuisin. (Noh. LivBoxin mukanahan tämä tulikin nyt sitten, joten tartun kuitenkin.. o.O)

Dermosil Puhdistusvaahto Vitamin E (150ml): Aiempi postaus löytyy täältä. Tätä olen tosiaan jo useamman käyttänyt vuosien varrella ja aina se on vain niin hyvä. Vaahto on juuri minun makuuni; tarpeeksi napakkaa ettei heti lässähdä mutta kuitenkin niin pehmeää. Huippu tuote, jota ehdottomasti suosittelen!

Garnier Pure Active Micellar Cleansing Water: Seka- ja rasvaiselle + herkälle iholle tarkoitettu misellivesi. Olen käyttänyt jo aiemmin Garnierin ”normiversion” ja tykkäsin siitä paljon, mutta kokeilun haluisena piti edes vähän vaihtelua saada, siksi tuli tämä ostettua. En kovinkaan suurta eroa itse huomenna näiden kahden välillä eli esim. tämä ei missään nimessä missään muotoa omaa normaali-sekaihoani kuivattanut tai ollut muutoinkaan ”liian ytyä” tavaraa, pystyi huoletta silmätkin tällä pyyhkimään. Molemmista todella kovasti tykkäsin ja koin molemmat tuotteet toimiviksi; en tosin pelkkänä meikinpuhdistustuotteena käyttänyt vain muiden ohessa (itse kuulun myös siihen ”koulukuntaa”, jonka pitää saada ”kunnolla” pestyä kasvot meikistä :D). Tämäkin menee siis luokkaan ”voisin ehdottomasti jatkossakin ostaa – ja todennäköisesti ostankin”.

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (30ml): Lokakuun Lookfantasticin boxissa tullut tuote. Mielenkiintoinen tuote, en oikein nyt tästä sen kummemmin osaa mennä kommentoimaan..

GlamGlow Powermud DualCleanse Treatment (15g): Syyskuun LivBoxissa eli bloggaajaboxissa tullut ihanuus. Tästä tykkäsin ja voisin joskus täysikokoisen yksilönkin itselleni hankkia (en kylläkään ehkä ihan normaalihintaa raaski maksaa, mutta nytkin normaalihintaisista tuotteista saisi Sokokselta -20% pois - hmmm.)

Codage Creme Gommante Scrubbing Cream (25ml): Syyskuun Lookfantasticin boxin mukana tullut tuote. Kaikille ihotyypeille sopiva kuorinta, mutta itse koin tämän sen verran kuorivaksi ettei kyllä missään nimessä herkimmälle iholle sovi – minunkin makuuni liian raju kuorinta.



Philosophy Renewed Hope In A Jar Gel Cream: Kuten kuivankin ihon version kohdalla niin myös tämän kohdalla sanon samaa; todella ihastuttava tuote, jota mielelläni täysi kokoisenakin käyttööni ottaisin.

Lush Enchanted Eye Cream: Kuten olen jo useamman kerran tainnut mainitakin niin harvemmin silmänympärysvoide mitään kovin kummoisia tunteita herättää, toki jotkut tuntevat paremmille kuin toiset ja iso osa jää siihen ”ihan kiva” –luokkaan; näin tämänkin kanssa. Kosteutti hyvin, ei ollut liian paksua meikin alle, todella riittoisaa.. kaiken kaikkiaan oikein mainio silmänympärysvoide, jota voisin joskus tulevaisuudessakin kuvitella käyttäväni.

Dabba Birch Leaf Water (50ml): Näistä kasvosuihkeista olen postannut täällä. Aivan ihana – jäin totaalisesti koukkuun ja Instagramia seuraavat ovat ehkä huomanneetkin, että näitä tulikin sitten muutama lisää tilattua xD

Philosophy When Hope Is Not Enough –seerumi: Aiempi postaus löytyy täältä. Kiva seerumi, jota voisin joskus uudemmankin kerran käyttää – mutta välissä pitää jotain muuta uutta ja ihmeellistä ottaa testiin ;D

Dr.Hauschka Night Serum: Dr.Hauschkan ideologianahan oli pitkään se ettei iholle yöksi tarvitsisi mitään hoitotuotetta, joten oli mielenkiintoista kun tämä seerumi tuli valikoimiin. Hyvin kevyt koostumus, joka ei kyllä itselläni millään pelkästään käyttöön riitä (voi olla myös ihon tottumiskysymyksestä sekä siitä että tämä vaatisi muutkin saman sarjan hoitotuotteet ympärilleen!?) – eli ei minun tuotteeni mutta ehdottoman mielenkiintoista oli saada pienikin näyte kokeiluun.

Caudalie S.O.S. Thirst Quenching Serum (10ml): Tämä loppui aika nopeastikin. Ihan kiva tuote, mutta ehkä kuitenkin jää vain sille asteelle. (Lookfantastic Beauty Box 9/15



Isadora Under Cover Face Primer (8ml): Aika jämäkkää tavaraa, joka oli hieman hankalakin saada tästä tuubista ulos ja oikeastaan kasvoillekin levittää. Ihan ok, mutta ei ehkä kuitenkaan se pohjustustuote, jonka itse nappaisin kaupasta mukaani.

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch: 4ml kokoinen näyte on tullut viime vuoden joulukuun LivBoxissa, mutta vasta nyt loppui; kertoo siis siitä kuinka usein muistan/jaksan meikinpohjustustuotetta käyttää :D Tämä jo vanhastaan tuttu tuote ja oikein toimiva; voin kyllä suositella.

Pur Minerals –huulikiilto: Kiinnitin huulituote-postausta tehdessä jo huomiota väriin; pohdin onko se haalistunut mutta ajattelin sitten, että kuvittelen vain.. Huulille laittaessa ja nenän lähelle tuotetta tuodessa huomasin kuitenkin, että haju on sellainen ettei tuote enää käyttökelpoinen ole. Harmillista – tämä oli auki vain pari kuukautta eli ei nyt kyllä plussia minulta saa :/

I <3 Makeup Eye Primer: I <3 Makeup –luomiväripaletin mukana tullut näyte. Hieman kimaltava pohjustaja, en nyt tiedä toimiiko mitenkään superhyvin.. Mieluummin hankin sitä super UD:n pohjustajaa (*klik*) tai jos vähän pihistän niin Lumenelta löytyy myös mainio pohjustaja.

O.P.I. –minikynsilakka Can’t let go (3,75ml): Tämä alkaa olla sen verran jankkiintunutta, että aika heittää hyvästit. Kaunis violetti tekstuurilakka.

MaxFactor 2000 Calorie –mascara (9ml): Perushyvä mascara, jolla sai verrattain hyvin volyymiä ripsiinsä (ja sitä nimenomaan itse kaipaan). Voisin siis joskus toistamiseenkin tämän hankkia käyttöön.
 




Lavera Bio-Calendula & Bio-Inwer Balancecream:  Normaali- ja sekaiholle tarkoitettu tasapainottava voide. Tässä on jännä makeahko tuoksu, ihan kiva kylläkin. Hieman ehkä samettisen pinnan iholle jättää.

Lavera Rich Daycream: Aikuiselle, 45+, iholle tarkoitettu – en siis nyt aivan ole kohderyhmää :D Huomattavasti kevyempi koostumukseltaan kuin mitä kuvittelin nimen perusteella, tuoksultaan ei ehkä ihan minun juttuni. Jää siis omalla kohdallani näytekokeiluun.

Lavera Anti-Ageing Moisturising Cream: Ihan ok, mutta ei ehkä nyt tämän näytteen perusteella tule sellaista ”tätä on pakko saada” –fiilistä..

Lavera Illuminating Eye Cream: Häivyttää tummia silmänalusia, hienoja juonteita ja väsymyksen merkkejä. Näytepussukasta tätä oli hankala käyttää; on nimittäin todella riittoisaa. Vaikutti oikein passelilta tuotteelta, jota voisin isommassakin koossa kyllä mielelläni käyttää.

Dermosil Kitchen Soap Grapefruit&Thyme: Olen Dermosilin keittiösaippuoihin tykästynyt ja tälläkin hetkellä käytöstä yhtä versiota löytyy – joka alkaa kylläkin vedellä viimeisiään, joten tämä voisikin olla hyvää jatkoa..

Estelle&Thild Biohydrate Total Moisture Day Lotion: Kaikille ihotyypeille tarkoitettu kosteusvoide. Aivan ihanan tuoksuinen! Koostumus on varsin kevyt, joten ei varmastikaan kuivemmalle iholle ole ihan riittävä tuote – ainakaan nyt talvea kohti mennessä. Oli muuten ensimmäinen – muttei viimeinen! – kokeiluni Estelle&Thild –tuotteista.

Biotherm Blue Therapy Accelerated: Kaikille ihotyypeille sopiva hoitovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteessa on aivan ihanan silkkinen koostumus ja tuoksu hivenee ainakin omaa hajuaistiani. Iho jää ihanan pehmeäksi. Tämäkin taitanee kyllä olla hieman minua vanhemmille suunnattu, joten pitänee odotella, että vielä jonkin verran ikää lisää mittariin tulee :D

L’Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-cream: Tämä näyte saapui lehden mukana ja koska en ollut aiemmin tullut tätä testanneeksi niin pitihän sen korkata kokeiluun. Tämä voide sisältää kapseloituja mikroöljypisaroita, jotka sulautuvat ihoon stimuloivan hieronnan avulla; ravitsee, kosteuttaa ja antaa samettisen ihon. Tuoksu tässä on melko parfymoitu eikä ehkä ihan itselleni se suosikki. Voide ei ole niin öljyinen ja tuhti kuin mitä voisi kuvitella, vaan imeytyy ainakin allekirjoittaneen iholle hyvin jättäen ihon kosteutetun ja ehkäpä juuri tuon samettisen tuntuiseksi :D Jos tuoksu olisi erilainen niin lähtisi ehdottomasti hankintalistalle.


Nyt olisi sitten lokakuun roskat käsiteltynä - kuukauden päästä sitten näemme minkälaisen kasan saan marraskuulta aikaiseksi ;) 


2 kommenttia:

  1. Tuo Dermosilin verigreippi -timjami -vaikutti jännältä yhdistelmältä. Pitäisi joskus käyttää noita näytteitä, mutta ne tuppaa jäämään aina pyörimään :S Muutenkin Dermon joulukuvastossa oli vaikka mitä kivaa ja uusia sesonkituotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kyllä tykkäsin tuosta ja kunhan saan tilauksen laitettua niin tuo ehdottomasti lähtee mukaan :) Mulla tulee vähän vaihtelevasti käytettyä noita näytteitä, nyt vähän yrittänyt tsempata noiden suhteen :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat