keskiviikko 4. marraskuuta 2015

LivBox Marraskuu 2015

Postin lakkoilusta/työnseisauksesta huolimatta sain onneksi boxini tänään <3


Aiheena marraskuun boxissa on "Jos saisit kolme toivomusta.." ja tähän liittyen boxiin on ympätty mukaan tilaajien toivomia tuotteita + yhden toivotun bloggarin suosikkituote. Mitä siis kauniiseen violettiin kääritty yllätysboxi on syönyt sisälleen;


Head & Shoulders Classic Clean Shampoo  (ovh 4,29€/250ml, boxissa 75ml koko)
"Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hilseshampoo on kehitetty erityisesti hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon..."
Tämä ei nyt kyllä osu ja uppoa; jos ei mies sitten innostu käyttämään niin taitanee etsiä uuden kodin..

"...sitä voidaan käyttää koko vartalon hierontaan sekä liukuvoiteena intiimialueilla.."
Olen joskus jostain muistaakseni saanut ko.tuotteesta näytteen, joka on edelleenkin käyttämättä (jos ei jos roskiin ole tullut viskattua..), ei siis toinenkaan tuote aiheuta mitään hurraa huutoja..

Labello Care & Colour Red (ovh 2,75€/4,8g)
"Tämän syksyn uutuushuulivoide koostuu kahdesta kerroksesta tarjoten aivan uudenlaista hoivaa huulille. Pantenolia sisältävä hoitava ydin sekä hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huuliasi tehokkaasti ja antavat niille hillityn punaisen sävyn.."
Tämä menee ehkä luokkaan "ihan kiva" eli on uusi tuote itselleni, joita on aina kiva testata.

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir (ovh 16,90€/70ml, boxissa 30ml koko)
"Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen..."
Jos ei vasta pari äskettäin olisi LivBoxin mukana tullut hiusöljyä niin olisin tästä enemmän innoissani - lähtee siis jonottamaan vuoroaan, koska käyttöön pääsee :D
Tämä oli muutoin ensimmäinen noista tilaajien toivetuotteista.

"Ruiskaunokkiuutetta sisältävä silmämeikinpoistoaine poistaa jopa erittäin vedenkestävän ripsivärin ja silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman hankausta.."
Käytin ihan äskettäin samanmoisen loppuun eli siinä mielessä tosi tylsä, mutta toisaalta silmämeikinpoistoaineelle on tarvetta - tilasin yhden tämän aiemmin loppuneen Nivean tilalle ja toinen (Lumenen) alkaa jo vedellä viimeisiään; jää siis ehdottomasti käyttöön. (Välihuomatuksena voin mainita, että minulla tosiaan on kaksi silmämeikinpoistoainetta kuten kaikkea muutakin yhtä aikaa käytössä; kätevämpää kun kylpyhuoneen yhteydessä olevassa wc:ssä on omat tuotteet ja tuossa muussa käytössä olevassa wc:ssä sitten omansa..)
Tämä on se toinen tilaajien toivetuote..

"Kevyt, kosteuttava ja hoitava BB-voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pieniä virheitä..."
Olisin mieluummin ottanut Lumenelta sen hirmuisasti kehutun CC-voiteen testiin, mutta toisaalta tätäkään ei ole tullut kokeiltua aiemmin niin ihan kiva päästä kokeilemaan.
Tämä oli suositun bloggaajan Sanna-Emilian (SN Makeup) suosikkituote.



Extrana käsittääkseni kaikkien boxeissa oli näiden lisäksi:

Jordan Easy Reach Flosser -hammaslankainpaketti (ovh 3,79€/25kpl)
"...Hammaslankain on suunniteltu erityisesti hammasvälien puhdistukseen suun takaosasta, jonne muuten on vaikea ylettyä.."
Hammaslankaa/hammasväliharjoja tulee itsellä säännöllisen epäsäännöllisesti käytettyä (=heti hammaslääkärillä käynnin jälkeen muistaa säännöllisyyden, mutta alkaa kummasti siitä pikkuhiljaa sitten lipsumaan o.O), jospa tällä saisi taas ainakin hetkellisesti tätä puolta tsempattua :D

Calvin Klein Eternity Now EdP -tuoksunäyte (ovh 45€/30ml, boxissa 1,2ml näyte)
"Romanttinen tuoksu naiselle. Tuoksu, joka vangitsee ajatuksen kestävästä rakkaudesta ja läheisyydestä. Alkutuoksussa litsi, mehukas nektariini ja kvitteninsorbetti, sydäntuoksussa pioni, persikankukka, nerolin terälehdet, lopputuoksussa kashmirhuntu, ambrosia ja sensuelli myski..."
Olikohan tästä vastoittain jossain blogissa esittelyä..? Tykkään ehdottomasti tuoksuja testailla ja nimenomaan, että ne ovat vähän kuin "extrana" boxissa. :)
(Piti muuten heti testata tuoksua omaan ranteeseen ja kyllä tämä melkoisen miellyttävältä vaikuttaa.. :))

Tuotteiden lisäksi pakettiin oli sujautettu mukaan myös -30% alennuskoodi (RICHLIVBOX) www.salon24.eu -verkkokauppaan, joka on itselleni ainakin uusi tuttavuus, pitää käydä valikoima tsekkaamassa. :)


LOPPUYHTEENVETO
Boxissa oli varsin runsaasti tavaraa ja peräti viisi täysikokoista tuotetta - jos nyt oikein katsoin? Ei nyt mitään sellaista riemunkiljahdus-tyylistä boxia tullut, mutta ihan kivoja tuotteita kuitenkin. Jos pitäisi tässä vaiheessa lemppari valita niin kallistuisin (jälleen? :D) Lumenen puoleen eli Lumenen BB-voide :)

P.s. Joulukuun boxiin voisi vaikka laittaa mukaan sen uuden Lumenen True Passion -huulipunan (jonka itse voisin mieliä sävyssä Lumoava tuulenvire) - wink wink ;)


Näyttikö sinun boxisi samanlaiselta ja millaisia ajatuksia marraskuun boxin sisältö herätti? :)

8 kommenttia:

  1. No, eipä ole kaksinen.. Lumene alkaa jo tökkimään, kun sitä on jo vuoden verran tullut putkeen. Voisi tulla sen tilalla esim. Body Shopia tai muuta.

    Head & Shoulders sekä tuoksunäyte kiinnostaa, muut lähtee eteenpäin. Toivottavasti liukkarin tilalle tulee se Herbinan kasvonaamio, sillä se on hyödyllisempi.

    Voisinpa lopettaa LivBoxin tämän tilausjakson jälkeen ja siirtyä muihin lootiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olisin kyllä mieluummin ottanut sen Herbinan kasvonaamion, tuolle hierontavoiteelle/liukkarille tuskin käyttöä on - aika läjä kun noita hierontaöljyjä sun muita muutoinkin löytyy..

      Mitä meinasit LivBoxin tilalle? :) Itselleni oikeastaan aika monesti se Lumene on ollut boxin pelastuskin niin olen ihan Lumpun tuotteiden tuloon tyytyväinen :D

      Poista
    2. 15.11 ilmestyy postaus joistakin suomeen saatavista boxeista ja siellä oli mielenkiintoisiakin juttuja :) Tuskin tulen mitään tämmöisellä jatkuvalla tilausjutulla tilaamaan, vaan silloin tällöin.

      Poista
  2. Itselle tuli sama sisältö ja oli sellainen ok, kaipaisin kyllä jo wow-huuto boxeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kyllä, aika monta "ihan kiva" boxia nyt tullut.. :/

      Poista
  3. Minulla oli RFSUn tilalla Herbina, onneksi, vaikka sekin menee kyllä jonoon. Sain tämän boksin ilmaiseksi pisteillä ja hyvä niin, muuten olisin ollut todella pettynyt! Mutta hei, ilmaisista tuotteistahan ei saa valittaa :P Ainut oikeasti kiva juttu oli BB, sitä olenkin halunnut kokeilla enkä sellaista omista tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LivBoxin pitäisi ehkä nyt keksiä joku uusi juttu boxeihin mikä innostaisi - tuntuu, että aika monet alkavat jo kyllästyä tähän mikä on harmi, koska kyseessä on ainoa suomalainen kauneusboxi..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat