keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kosmetiikkajemmani: Meikkivoiteet

Jo jokunen tovi sitten on käynyt mielessä, että voisi olla mielenkiintoista tehdä postaus omistamistani kosmetiikkatuotteista kategoria kerrallaan.. Aloitetaan ehkä siitä pienimmästä eli meikkivoiteista (no ehkä pohjustajia ja peitetuotteita minulla on vielä vähemmän, mutta ne voisi sitten vaikka ympätä yhteen postaukseen).

Keskivertonaisen näkökulmasta minulla on paljon jollei jopa liikaakin meikkivoiteita, mutta kosmetiikkabloggaajana määrä taitaa olla kuitenkin varsin pieni :D


Nestemäisiä minulta löytyy tällä hetkellä kuusi kappaletta, joista viimeinen tulokas jäi tästä kuvasta uupumaan - tulee myöhemmässä kuvassa kyllä mukaan! Suomi ja aasia hyvin edustettuina :D





Holika Holika Clearing Petit BB (linkin takaa löytyy kaikki viisi BB-voidevaihtoehdoista)
Sisältää teepuuöljyuutetta ja on siis hieman epäpuhtaalle iholle tarkoitettu.
Tämä on käsin levitettynä aivan liian tumma, mutta meikkimunalla lopputulos on suorastaan fantastinen! Ehdottomasti pitää muitakin Holika Holika BB-voiteita jossain vaiheessa testiin saada. 

Tonymoly Petite Cotton BB Cream (linkki BeautynetKorean sivuille, josta olen tämän sekä yllä olevan Holika Holika BB-voiteen ostanut - en voi muuta kuin suositella verkkokauppaa, itselläni on ainakin tähän mennessä toiminut fantastisesti!)
Tämä on selkeästi kevyempi kuin Holika Holika BB-voide, mutta myös sävy on käsin levitettynäkin parempi. Molemmat näistä koen kuitenkin enemmän länsimaalaisen meikkivoiteen kuin BB-voiteen kaltaisiksi..


Lumene Kosteuttava meikkivoide  (linkki Sokoksen sivuille)
Tämä taitanee olla lopetettujen joukossa, koska ei enää Lumenen sivuilta löydy?
Sävy on oikein passeli (0 Vanilla beige / vaniljavaahto), mutta jotenkaan koostumus tässä ei oikein iske - tämän voisikin siis ehkä laittaa eteenpäin, mitäpä sitä turhaan jemmaa kaapissa kun ei tule käytettyä?

Tämä on LivBoxin mukana tullut. Sävy on 1 Classic beige / kultahiekka, joka ei onneksi kuitenkaan ole liian keltainen - varmaan tuosta keveydestä johtuen. (Tätä ei käsittääkseni tätä vaaleammassa sävyssä olekaan!?) Tykkään tästä kyllä kovasti ja pullo onkin ihan kohtuudella kerennyt vajua.

Lumene Seerumimeikkivoide (linkki Sokoksen sivuille)
Tämän on aivan i-h-a-n-a meikkivoide ja monet monet bloggaajat kehuneet (sen tiimoilta tätä itsekin tuli hankittua :D), mutta nyt kuulin, että olisi lopettavien joukossa eikä kyllä Lumenenkaan sivuilta enää löydy!? Voih. Toivottavasti vain päivittäisivät tätä entistä paremmaksi, tämä on nimittäin ihan loistava - suosittelen testaamaan mikäli vielä jostain käsiisi saat!


Ja tässä kuvassa siis meikkivoide, joka ei ylempään kerennyt; 
Tuli tosiaan lokakuun LivBoxin mukana ja olin nuo aiemmat kuvat kerennyt jo ennen sitä napsia - enkä laiskana enää jaksanut uusiksi ottaa :D
Tästä minulle tuli valitettavasti sävy 1 eikä sävy 0, joka on vaalein sävyistä, mutta onneksi tämä(kin) on niiin kevyttä että sulautuu kohtuu hyvin iholleni. On siis todella kevyttä, huomattavasti kevyempää kuin tuo Nude Perfection Fluid Foundation enkä ole nyt aivan varma olenko ihan sinut tämän kanssa.. Voisin tosin tehdä niin, että lisäisin jonkin toisen joukkoon - tai sitten annan vain suosiolla eteenpäin. Katsotaan kuinka käy!



Voiko olla joku joka ei ole kyseisestä meikkivoiteesta koskaan kuullut!? Epäilen, on sen verran legendaarinen tuote kyseessä. Tämä oli pitkään suosikkini - nuorempana jostain kumman syystä halusi aina "hieman" peittävämpää lopputulosta o.O Nyt tämä on jäänyt pyörimään meikkilaukun pohjalle ja joskus olen tästä saattanut sipaista lisäpeittoa esim. jos joku finnin jälki tms. on alkanut häiritsemään :D Pitäisi joskus yrittää saada aikaiseksi kokeilla tätä meikkimunalla, saisiko hieman kevyemmän lopputuloksen ja tämänkin joskus loppuun käytettyä, on nimittäin todellakin oikeasti riittoisaa! ( Ja peittävää!!)

 Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:


Lily Lolo Mineral Foundation  (linkki brittiverkkokauppaan, mutta näitä myy myös esim. Pretty.fi, jos haluaa suosia suomalaista kauppaa :))
Ensimmäinen ja ainoa mineraalimeikkivoiteeni - mutta ei varmastikaan viimeinen. Itse ostin ensin Aloituspakkauksen, jossa siis sai minikoossa kolme meikkivoidetta kokeiluun (sävyvaihtoehtoina on light, light medium ja medium) ja pystyi sitten kotioloissa kokeilemaan useamman kerran jokaista sävyä ja päättämään mikä on sopivin. Itselleni Blondie-sävy oli paras ja tämä taitaakin aika monelle suomalaiselle sopia.. Tätä itseasiassa löytyy kaapista toinenkin kappale jo odottelemasta, se on ostettu Biodellystä. :)



Mineraalimeikkihän tosiaan pyöritellään kasvoille kabukilla ja myös tällä saa oikein luonnollisen lopputuloksen, varsinkin kesällä tykkäsin tästä kovasti!


Löytyykö joukosta sinun suosikkejasi vai mikä meikkipohja on sinulle ehdoton, mistä et koskaan luovu? :D


2 kommenttia:

  1. Minulla on 3 suosikkia...yksi löytyi sinunkin listalta. Eli Lily Lolo Mineral Foundation, minulla on sävy China Doll. Kaksi muuta ovat Bareminerals original foundation sävyssä fair ja Misshan perfect cover bb cream sävy 13.
    Lumenen cc-voide on myös ihan hyvä.
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuosta Lumenen CC-voiteesta olen itsekin paljon kehuja kuullut, pitäisi joskus yrittää saada aikaiseksi hankittua testiin. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat