lauantai 3. lokakuuta 2015

Lush Veganese, Fairly Traded Honey, Happy Happy Joy Joy

Edellisessä Lush-postauksessa jäi esittelemättä Veganese-hoitoaine sekä mainitsin lopuksi saaneeni vielä yllätyspaketin Lushilta, joka sisälti Fairly Traded Honey -shampoon sekä Happy Happy Joy Joy -hoitoaineen (jälkimmäisestähän sain myös tilauksen mukana pienen näytteen, joka ei valitettavasti silloin riittänyt yhteenkään kertaan tämän oman pehkoni kanssa niin mielikuvat tästä eivät kovin kummoisiksi muodostuneet - onneksi siis tuli mahdollisuus kunnolla testata tätä!).





Lush Veganese (tuotekuvaus + INCI lainattu suoraan sivuilta):
"Kevein hoitoaineemme kaikille hiustyypeille! Sitruunaa antamaan kiiltoa ja korostusta, merilevää antamaan pehmeyttä ja eteerisiä öljyjä pitämään huolta päänahasta. Ei pelkästään vegaaneille!"

 Ainesosat:
laventelinkukkauute (Lavandula hybrida), rosmariiniuute (Rosmarinus officinalis), agarmerileväuute (Gelidium cartilagineum), cetearyl alcohol, propylene glycol, cetearyl alcohol (&) sodium lauryl sulfate, sitruunaöljy (Citrus limonum), bentsoehartsi (Styrax tonkinensis pierre), tuore luomusitruunamehu (Citrus limonum), *citral, *limonene, hajuste (parfum), cetrimonium bromide, methylparaben.

* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Tätä kuvataan Lushin sivuilla tosiaan keveimmäksi hoitoaineeksi, mutta koen tämän silti jossain määrin Happy Happy Joy Joyta hoitavammaksi - ainakin omissa hiuksissani. Koostumuskin tässä on aivan piirun verran jämäkämpää kuin HHJJ:ssä vaikkakin ihan perussynteettisiin hoitoaineisiin nähden onkin "lirumpaa". Tuoksusta tykkään ja tosiaan minunkin paksun ja pitkähkön hiuksistoni hyvin selvitti. Näitä luonnollisempia hoitoaineita joudun kylläkin normaalia enemmän käyttämään - mutta se taitaa olla aika tyypillistä näille!?



Lush Fairly Traded Honey  (tuotekuvaus + INCI lainattu suoraan sivuilta):
"Kukkaishunajan voimaa hiuksille. Sambialainen reilun kaupan hunaja ja eteeriset kukkaisöljyt tekevät hiuksista silkkiset ja tuoksuvat. Tämän purkillisen pehmentävää luonnonvoimaa ovat sinulle keränneet ahkerat mehiläiset! Tästä shampoosta yli 50% on Reilun Kaupan hunajaa ja 20% pellavansiemenlimaa; molemmat raaka-aineet kosteuttavat ja antavat kiiltoa ja säihkettä kutreillesi. Koska niin suuri osuus shampoosta on puhdasta hunajaa, siihen ei ole tarvinnut lisätä mitään säilöntäaineita! Hunajassa eivät nimittäin bakteerit kasva. Fair Trade Honey shampoo auttaa meitä myös tukemaan Reilun Kaupan periaatteita ympäri maailmaa. Tämä shampoo on erityisen hyvä jos asut tai matkustat kovan veden alueilla; se pitää tukkasi pehmeänä myös kovalla vedellä pestäessä!"

Ainesosat:
reilun kaupan hunaja (mel), pellavansiemenlima (Linum usitatissimum), sodium laureth sulfate, auringonkukkalesitiini (lecithin), lauryl betaine, tuoksupelargoniöljy (Pelargonium graveolens), mehiläisvaha absolute (Apis mellifera), neroliöljy (Citrus aurantium amara), ruusu absolute (Rosa damascena), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), *citral, geraniol, lilial, citronellol, *limonene, *linalool, *benzyl salicylate, *eugenol, benzyl benzoate, *farnesol, hydroxycitronellal, hajuste (parfum).
*esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Tämän tuoksu on melko "yrttinen" eli ei välttämättä ihan jokaisen makuun, itselläni nämä tuovat mukavia muistoja mieleen, joten mielelläni näitäkin aina aika ajoin tuoksuttelen. Pesee mielestäni hiukset todella hyvin ja vaahtoavuudesta olin jopa yllättynytkin - positiivisesti.

Lush Happy Happy Joy Joy  (tuotekuvaus + INCI lainattu suoraan sivuilta):
"Tämän hoitoaineen nimi kertoo hiustesi tunnelmat käytön jälkeen! Mantelimaito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia; jojoba lisää kiiltoa; greippi- ja limeöljyt raikastavat ja tuovat vielä vähän lisää kiiltoa. Happy Happy Joy Joyn erottaa muista myös sen ihana tuoksu, jossa yhdistyvät neroli ja greippi; ohikulkijoidenkin nenät saattavat kääntyä nuuhkimaan ihanan tuoksuisia hiuksiasi!"

 Ainesosat:
ruusuvesi (Rosa centifolia), appelsiininkukkavesi (Citrus aurantium dulcis), mantelimaito (Prunus dulcis), propylene glycol, cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfate, luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), hajuste (parfum), cetearyl alcohol, neroliöljy (Citrus aurantium amara), greippiöljy (Citrus paradisi), appelsiininkukka absolute (Citrus aurantium amara), ruusupuuöljy (Aniba rosaeodora), ruusuöljy (Rosa damascena), glyseroli (glycerine), bentsoehartsitinktuura (Styrax benzoin), geraniol, hydroxycitronellal, lilial, *limonene, *linalool, *citronellol, cetrimonium bromide.
*esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Tämä tosiaan hurahtaa minulla käytössä nopeasti vaikka pullolla kohtuullisesti kokoa onkin. Ihanan tuoksuinen ja jättää hiukset miellyttävän tuntuiseksi, mutta joutuu käyttämään huomattavasti normaalia enemmän.


Summa summarum.
Erittäin mielenkiintoista on ollut testailla Lushilta myös hiustuotteita. Itseäni nämä tuoksut miellyttävät, mutta ovat varmasti sellaisia joista kaikki eivät niin välitä. Ja kuten aina kosmetiikan kanssa; sinun on vain itse omalla iholla ja hiuksissa testattava tuotteita ennenkuin tiedät kuinka ne sinulla toimivat. Nämä tulen kaikki ilolla käyttämään loppuun - noista kolmesta shampoo on ehkä se johon saattaisin uudemmankin kerran tarttua, hoitoaineiden kohdalla jäisi harkintaan.


Oletko sinä testaillut Lushin hiustuotteita ja jos olet niin mitä? :)

2 kommenttia:

  1. Näitä kiinnostais kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ehdottomasti testata millaisia on omassa käytössä - nämä Lush -hiustuotekokeilut jatkuvat omalla kohdallakin vielä jatkossa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat