maanantai 12. lokakuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box October 2015

Tämän koon boxi saapui sentään hieman aikaisemmin kuin mitä viime kuun. :D Pohdin tuossa kovasti teenkö tuplapostauksen tähän päivään vai jätänkö tämän julkaisun huomiselle, mutta menköön nyt tänään kuitenkin. :)


Boxin ulkomuodossa näköjään vaalea linja jatkuu..


..ja sisuspaperissakin on kivasti väriä :)


En sitten tajunnut tuotteita kunnolla asetella tai katsoa kuvakulmaa; yksi puteli on täysin nurin niskoin ja luomivärisiveltimen pääosa on jäänyt kokonaan kuvasta pois - noh ehkä näillä pärjää? Katsotaanpa sitä sisältöä:

 Elemis Hydra-Balance Day Cream (ovh 57,96€/50ml, boxissa 20ml koko)
Tasapainottaa, rauhoittaa, kosteuttaa. Normaali- ja sekaiholle. Ultrakevyt antioksidanttivoide.
Kuullostaa todella hyvältä, tämän todennäköisesti melko piakkoinkin korkkaan kokeiluun - vaikka useampi päivävoide kylläkin käytössä jo nyt on :D

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (ovh 46,92€/200ml, boxissa 30ml koko)
Muradin globaali bestsellertuote. Tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.
Kuullostaa oikein mielenkiintoiselta tuotteelta vaikken nyt ihan välttämättä vielä kovin paljon nuorekkuutta tuovia tuotteita tarvitsekaan.

Sileät, tasaiset, kiiltävät ja tuuheat hiukset, lisäksi tuote hoitaa ja ravitsee hiuksia.
Hiustuotteita on aimo läjä odottamassa korkkaamistaan, joten eikun vaan jonon jatkoksi. Kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta katsotaan, koska saan korkattua. 

Nuxe Reve De Miel Hand And Nail Cream (ovh 15,18€/75ml, boxissa 15ml koko)
Korjaa, ravitsee ja suojaa.
Tätä uskoisin joskus kokeilleenikin, tosin voi olla, että sen jälkeen koostumus on muuttunut. Kätevänkokoinen ottaa käsilaukkuun mukaan - kunhan sitä sitten aika ajoin muistaisi sieltä käyttää!

Look Good Eye Shading Brush
Tätäpä kyseistä sivellintä en Lookfantasticin sivuilta löytänyt, monia muita saman sarjan kylläkin.. Hintaa tällä varmaankin olisi jotain 10€ luokkaa..?
Siveltimiä minulla on ihan kohtuudella (kuten joku ehkä saattaa muistaa *klik*), mutta aina uusi tulokas on tervetullut. :)

Monu Firming Moisturiser (ovh 31,05€/50ml, boxissa 25ml koko)
Vähentää epäpuhtauksien ja juonteiden näkymistä, pehmentää ja silottaa ihoa.
Juonteita minulla ei onneksi (vielä) ole, mutta mielenkiinnolla lähden tätä testaamaan.

Balance Me Radiance Face Mask (ovh 24,84€/75ml, boxissa 30ml koko)
Puhdistaa, kuorii, kosteuttaa ja kirkastaa ihosi.
Tätä ei mukana olevasta kortista ollenkaan löytynyt. Kosteuttava naamio ollut hakusessa - saas nähdä meneekö tämä enemmän puhdistavan vai kosteuttavan puolelle, testiin siis lähtee.


LOPPUYHTEENVETO
Kaiken kaikkiaan varsin mielenkiintoisia tuotteita, joista varmasti jokaista tulen jossain vaiheessa testaamaan. Vaikea tässä vaiheessa olisi valita mikä on kaikista mielenkiintoisin, näkee sitten testaillessa. :)


Onko sinulle tullut jo Lookfantasticin boxi?
 
 

2 kommenttia:

  1. En oo tilaillut tätä boksia (mutta voisin), omasta näkökulmastani tässä on paljon mielenkiintoisempia tuotteita kuin Livboxissa, joka ei itseäni kiinnosta ollenkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kyllä tuotteet on 99% uusia tuttavuuksi, ainut mikä ehkä vähän miinusta on se et tässä toooosi harvoin täysikokoisia tuotteita (no tässä on tuo sivellin, mut ei tosiaan välttämättä boxissa yhtäkään täysikokoista). Toisaalta minikootkin on ensinnäkin reilun kokoisia ja toisekseen sen verran arvokkaista tuotteista ettei oikein pystyskään tuolla boxin hinnalla täysikokoisia sisältämään.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat