lauantai 14. toukokuuta 2016

Pulleammat huulet?

Kaikkihan haluaisivat pulleammat huulet (paitsi ne onnekkaat joilla sellaiset omasta takaa jo on :D) ja kyllähän sitä itsekin sitä omiini tahtoisin. En varsinaisesti usko pulleutta tuoviin tuotteisiin - tai no kyllähän ne optista harhaa luovat ja jotkut voivat sen verran huultenihoa ärsyttää, että ärsytysreaktio aiheuttaa huuliin turvotusta :D Mutta tästä huolimatta toki innokkaana olen valmis kaikkea uutta kokeilemaan ja näinpä tämäkin tuote sitten lähti tilaukseen..




Tuotekuvaus lainattuna Oriflamen sivuilta:
"Huulivoide sisältää Plumping-tekniikkaa, joka aktivoi huulten verenkiertoa. Se tuntuu kevyenä lämpönä ja näkyy huulten täyteläisyytenä. Kosteuttaa huulia ja lisää niiden täyteläisyyden vaikutelmaa ja saa aikaan merkittävän parannuksen huulien volyymissä pitkällä aikavälillä."


 INCI:
OCTYLDODECANOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, BUTYLENE GLYCOL, MENTHOL, QUATERNIUM-90 BENTONITE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, SHOREA ROBUSTA RESIN, PARFUM, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, PANTHENOL, TRIBEHENIN, PROPYLENE CARBONATE, METHYL NICOTINATE, CANOLA OIL, PROPYLPARABEN, ROSA CANINA FRUIT OIL, SORBITAN ISOSTEARATE, CAFFEINE, NIACIN, BHT, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, CI 77891, CI 15850, CI 77492, CI 19140

Katsotaanpa sitten millainen on lopputulos.. Ensinnäkin alkutilanne:

 
Levitetään huulivoidetta..


..ja lopputulos tuotteen levittämisen jälkeen:


Ei tuossa mitään kovin kummoista eroa taida kuvien välillä olla, mitä nyt huulet ehkä näyttävät paremmilta kun niille on ylipäätään jotain levitetty :D

Tuote tuntuu "raikkaalta" huulilla, ei siis mitenkään epämiellyttävältä omaan makuuni. En itse tosiaan kummoista pullistavaa vaikutusta käytössä huomaa, tuote on ihan kiva, mutta en ehkä jatkuvaan käyttöön mitään ihoa ärsyttävää tuotetta ottaisi. Huulivoidemaista hoitavuutta tuotteessa on ja esim. huulipuna levittyy tämän päälle kivasti.

Hintaa tuotteella on 12€/1,7g, omani toki nappasin itselleni tarjouksesta. Tuotetta on putkilossa melko vähän ja tämä vaikuttaisi kuluvan melko nopeasti loppuun. Myös pakkaus on aika "heppoinen" eli varsin kevyt ja muovisenoloinen.

Ihan kiva tuote ja mielenkiintoinen testata. Normaalihintaa en tästä missään nimessä maksaisi, mutta tarjoushinnalla ostaessani en kokenut kuitenkaan rahojani hukkaan laittaneeni. 


Käytätkö sinä huulia pullistavia tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Käytin nuorempana aina apua en muista oliko Guerlainin vai Clarinsin vastaavaa, sitä ilman en voinut elää, kunnes taisin tulla raskaaksi tai jotain ja koko homma unohtui.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat