keskiviikko 4. toukokuuta 2016

LivBox Toukokuu 2016

Riemulla ja jännityksellä odottaa aina tätä hetkeä kuukaudesta; se olisi taas LivBoxin aika :) Onneksi tämä on ainakin viime aikoina varsin näppärästi ollut haettavissa heti töiden jälkeen eli ilmoitus paketin saapumisesta on saapunut hyvissä ajoin.
 


Mutta joko kurkistetaan boxiin? :)


Toukokuun teemana on
"Reppu selässä ja kesä mielessä!"


Ensimmäisenä silmääni taisi osua tuo Neutrogenan CC-voide ja eka ajatus oli "jes, vaaleassa sävyssä!!". Aloitetaan siis siitä:

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide (ovh 10,95€/50ml)
Neutrogenan suomenkielisiltä sivuilta en tätä valitettavasti ainakaan äkkivilkaisulla löytänyt.
"Sävytetty CC-voide auttaa poistamaan finnejä ja häivyttämään jälkiä vanhoista epäpuhtauksista..."
Kyseinen tuote on Mustaa Kajalia -blogin Heidin suosikki ja vaikuttaa todella lupaavalta - iso plussa, että sai light-sävyssä mikä ehkä tällekin kalpea naamalle sopisi, pidetään ainakin peukkuja! :)

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Suihkusaippua (ovh 1,85€/250ml, boxissa 50ml koko)
"



Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes Puhdistuspyyhkeet (ovh 4,25€/25kpl, boxissa 7 pyyhkeen pakkaus)
En löytänyt tätä uutuustuotetta Nivean suomenkielisiltä sivuilta..
"Creme Care -puhdistusliinat puhdistavat kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaen meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin..."
En yleensä ole tällaisten puhdistusliinojen ystävä, mutta matkalle nämä on kätevä ottaa mukaan ja pääsevätkin siis heti ensi viikolla reissuun mukaan. :)


Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke (ovh 6,50€/300ml, boxissa 100ml koko)
Myöskään tämä uutuustuote ei osu silmiin Biozellin suomenkielisiltä sivuilta. Tuote on Curiouser&Curiouser -blogin Nooran suosikki.
"Rakennesuihke antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeiksi ja jäykiksi. Tuote kohottaa ja tekee hiuksista ilmavat sekä antaa kampauksille kestävän pohjan.."
Hiusjuttuja minulla on ihan tuhottomasti käytettävänä, mutta tästäkin huolimatta tämän ehdottomasti riemulla lähden testaamaan. :)


Näiden lisäksi kaikista (?) boxeista löytyy "extrana" Iberon hiustarvikkeita (ovh 2,90€-3,90€) - nämä siis kai vaihtuvia, itseltäni löytyy kuvassa näkyvät hiuslenkit - sekä Pandan uutuussuklaa (ovh 1,70€) onko tässä variaatiota vai löytyykö kaikilta tuo vadelmamurusuklaa? 


LOPPUYHTEENVETO
Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen tämän kuukauden boxin sisältöön - kunhan en jälkikäteen huomaa taas suurta variaatiota boxien sisällössä ja iskeekin boxikateus :D Sanoisinpa jopa, että tällä kertaa KAIKKI tuotteet tulevat jäämään omaan käyttöön - wow, tämä on muuten aikasta hyvin! Tuotteistahan periaatteessa vain Neutrogenan CC-voide (+extrat..) tulivat täysikokoisena, mutta muutkin ovat melko reiluja näytekokoja, joten en tätä koe huonona asiana.

Mitkäs fiilikset sinulle boxista syntyi? :)

21 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tästä boxista kans! :) erityisesti toi cc-voide tulee tarpeeseen, kun kärsin kausittaisesta aknesta ja aknearvista, ja rakenne- ja volyymisuihketta en ole koskaan edes kokeillut elämäni aikana, niin sekin kyllä menee testaukseen. Oli kivaa, kun ei tullut hammastahnaa tai muita suutuotteita ;D ja suklaa muuten kelpaa aina, mulle tuli myös vadelmamuru :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ettei sitä hammastahnaa olisi tulossa seuraavankaan boxin mukana :D

      Poista
  2. Olin täysin pettynyt. Punatukkaisena antigreeniä en uskalla käyttää ja siksi menee eteenpäin. Hiustuotteistakin on omat lempparit löytyneet, joten tämäkin menee eteenpäin. Pinnit ja suklaa menee myös eteenpäin.

    Neutrogena ainoa, joka tulee taatusti käyttöön, suihkugeeli ja naamapyyhkeet matkapussiin (ei todellista tarvetta).

    Tämä oli ns. arvoltaan todella pieni 17,65€ (pois lukien suklaa ja hiustuotteet, joita en periaatteesta laske). Kaikki näytteetkin halvoista tuotteista. Olisi edes ollut joku näyte hinnakkaasta laatutuotteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota arvoa jäin kyllä itsekin pohtimaan vaikken sitä vielä kerennyt laskeskella..

      Tuosta shampoosta pohdin itse, että eikös se myös punapäille sovi - poistaa hanaveden mineraalien aiheuttamat värjäymät hiuksista, mutta ei kai tarkoituksena ole punaista hiuksista taittaa pois? Korjatkoon joku paremmin asiasta tietävä mikäli menee oma mututuntuma päin honkia :D

      Poista
  3. Olen todella pettynyt boxiin. Omaan käyttöön taitaa jäädä vain suklaa (tai pitäisikö sanoa suuhun :D) , kasvojenpuhdistusliinat ja shampoo (joita on kyllä jo liikaa). Olisi tullut edes hoitoaine samaa sarjaa! Edellisellä kerrallakin tuli vain shampoo. En pitänyt suihkugeelin tuoksusta ja niitäkin omistan jo ihan liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin shampoosta aluksi ajattelin samaa kunnes tsekkasin tarkemmin millainen shampoo on kyseessä - tosin hoitoaineita minulla kuluu aina enemmän kuin shampoota, joten sellainen olisi kyllä ollut myös kiva boxiin mukaan sisällyttää..

      Poista
  4. Sisältö oli ihan käyttökelpoinen ja mukava (kerrankin vaalea sävy kaikista lukuisista bokseissa nähdyistä BB/CC-voiteista!), mutta tuo arvo... Ihan törkeä veto LivBoxilta koostaa vain marginaalisesti boksin hintaa arvokkaampi kokonaisuus, kun se nyt kuitenkin on ihan eri asia ostaa haluamansa tuotteet itse tai saada ne yllärinä. Lopetin oman tilaukseni jo huhtikuun hammastahnan takia ja tämä vain vankisti päätöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vaalea sävy on kyllä aivan huippu :) Toivotaan, että seuraavan boxin kanssa onnistuvat vielä tätäkin paremmin - itsehän tilausta tosiaan sillä 6kk jaksolla jatkoin ja sen jälkeen vielä ainakin yksi tulee pisteillä..

      Poista
  5. Tää boxi oli parempi kuin viime kuu, tosin noi Nivean Wipesit olis kyllä hintansa puolesta voinut tulla ihan täyskokoisena pakettina... Myös Palmoliven minipullot on aika naurettava, koska ne isot ei paljoa maksa, niin miksi laittaa minejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä oikeassa, ainakaan tuo wipesit eivät varmastikaan tilaakaan kovin paljoa täysikokoisenakaan olisi lisää vaatinut.. Suihkugeelejä mulla on aika liuta eikä tuo tuoksultaan ihan napakymppi ole, joten siinä mielessä ihan ok ettei ole kuin tuollainen miniatyyrikoko :D

      Poista
  6. Jos mulle olisi tullut tämä boksi, olisin ollut iloinen :) En ole vaan jaksanut tilata, koska en kestäisi sitä pettymystä, jos boksi ei olisikaan mieluinen :D

    VastaaPoista
  7. Tämä oli ihan kiva boxi. Sulla on paremman väriset puhelinjohto ponnarit kun mulla :D

    VastaaPoista
  8. Ei kyllä tosiaankaan ole arvoltaan kummoinen niille, ketkä tilaa sen 16,90 € hinnalla :/ 13,90 € tilaajana siihen tulee sentään muutama euro.

    Cutrin vaikuttaa jännältä, en ole koskaan tuollaisia käyttänyt. Tosin kun on tummatukkainen eikä pahemmin hiusmömmöjä käytä, niin nuo värierot ei näy hiuksissa ollenkaan. Nivean pyyhkeet tulee käyttöön, samoin suihkugeeli (katson Yvesin tilauksen mukana tulleita seitsemää pulloa sivusilmällä) :D Ponnarit ei kestä tällä hetkellä miun päässä kun on lyhyet hiukset, vaativat järeämpiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuossa tosiaan olisi vaikka toinen täysikokoinen tuote olla mukana, että olisi vaikka niiden kahden arvalla saanut "kuitattua" boxin arvon.. Mutta muutoin tällä kertaa tuotteet kyllä itselle aika hyvin natsasivat :)

      Poista
  9. Itse en enää uusinut tilausta, joten tämä boxi jäi saamatta. Tuotteet sinällään vaikuttavat ihan kiinnostavilta ja kaikki olisi varmasti tullut käytettyä. Mutta toisaalta kun mietin, että vaan yksi tuote oli täysikokoinen ja tuotteiden arvo ihan olematon... ehkei harmitakaan enää niin paljoa 😁

    VastaaPoista
  10. Toi Biozellin suihke on paras! :-) Oma lyhyehkö tukka rakastaa sitä ja saan muotoiltua karvat aamulla just eikä melkein suihkeen avulla. Suihke ei ole lakkaa eikä kuivashampoota, vaan jotain siltä väliltä. Love it!!!

    VastaaPoista
  11. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tykkäsit tuosta Biozellista! Itse käytän suihketta miltei päivittäin hiustenlaiton apuna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kokeilun jälkeen vaikuttaa lupaavalta, lähtee nyt reissuun mukaan, joten pääsen kunnolla testaamaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat