torstai 26. toukokuuta 2016

Angels On Bare Skin

Rakastuin ihan totaalisesti Lushin LTGTR- eli Let The Good Times Roll -puhdistusaineeseen (katso aiempi postaus), joten pakko oli myös jotain toista hankkia testiin ja Angels On Bare Skin kuullosti houkuttelevalta jo ihan nimensäkin vuoksi :D


Tuotekuvaus lainattuna Lushin sivuilta:
"Luonnollista kauneutta iholle. Laventeli, ruusu absolute ja kamomilla tasoittavat ihon sävyä ja antavat kuulautta. Yksinkertaisin, kaunein, puhtain, hellästi kuoriva puhdistusaine päivittäiseen puhdistukseen. Tämä kaikista suosituin puhdistusaineemme sisältää syväpuhdistavaa kaoliinisavea, ärtyvää ja epäpuhdasta ihoa tasapainottavaa laventelia sekä rauhoittavaa ruusua. Hellästi ja pehmoisesti kuoriva manteli kosteuttaa, kirkastaa ja tekee ihosta samettisen."

INCI:
jauhettu manteli (Prunus dulcis), glyseroli (glycerine), kaoliinisavi (kaolin), vesi (aqua), laventeliöljy (Lavandula augustifolia), ruusu absolute (Rosa damascena), kamomillaöljy (Anthemis nobilis), samettikukkaöljy (Tagetes minuta), bentsoehartsitinktuura (Styrax benzoin), laventelin kukinnot (Lavandula augustifolia), *limonene, *linalool.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet


Tämä ei ehkä tunnu niin kuorivalta kuin LTGTR, mutta toisaalta en myöskään ehkä aivan yhtä hyvin saa tätä veden kanssa tasaiseksi massaksi, näinpä otinkin tämän suihkun puolelle käyttöön missä ei niin haittaa vaikka murusia tippuu ympäriinsä.. Myös tuoksu LTGTR:ssä on hieman enemmän minun makuuni.


Hintaa tuotteella on 14,95€/100g ja säilymisaikaa on 3kk.

Vaikkei tämä nyt tuota aiempaa suosikkiani voittanut niin en silti ostostani kadu ja tulen tämän taatusti käyttämään loppuun. Jos vain on mahdollista niin kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa ja tuoksuttelemassa näitä puhdistustuotteita myymälässä, myyjät myös ovat erittäin asiantuntevia tuotteidensa suhteen, joten heidän apuansa kannattaa ehdottomasti hyödyntää.


Oletko sinä jo testannut Lushin puhdistustuotteita?

2 kommenttia:

  1. En ole, mutta pitäisi varmaan korjata tilanne, sillä noi koostumukset on jänniä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan vaikka paikan päällä käydä testaamassa, pari muutakin puhdistustuotetta Lushilta löytyy :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat