maanantai 4. tammikuuta 2016

Etude House - Sleeping Pack

Taisin jossain loppuneiden tuotteiden postauksessa mainita tästä itselleni aivan uudenlaisesta tuotteesta, joka on mistäpä muualtakaan kuin aasiasta :D Kokeilin siis tosiaan näytteen verran tuotetta ja koska se vaikutti mielenkiintoiselta niin pakkohan sitä oli hankkia ihan kunnon koossa kokeiluun - tilausta BeautynetKoreaan siis menemään :)

En hankkinut samaa mitä olin testannut, sivuilla oli useampaakin versiota tästä mielenkiintoisesta Sleeping Packista ja tartuin sitten Etude Housen versioon; 


Kyseessä on siis tosiaan voide, joka käytetään viimeisenä, juuri ennen nukkumaanmenoa muiden hoitotuotteiden päälle. Eli laitat kasvoillesi normaaliin tapaan seerumit, yövoiteet yms. ja kuorrutat vielä sen kaiken tällä. :D


Tämä on siis ehdottomasti jokaisen kuivaihoisen unelma! Mutta omalla sekaihollakaan tämä ei missään tapauksessa ole liikaa ollut. Itse jotenkin kuvittelin tämän tekevän suojaavan kalvon iholle, jonka alla hoitotuotteetkin imeytyvät paremmin ihoon ja lisäksi kalvo suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta.


Koostumukseltaan tämä on geelivoidetta eikä jätä siis missään nimessä rasvaista tunnetta kasvoille. Annan tämän hetken (esim. hampaiden pesun ajan) imeytyä iholle ennen nukkumaanmenoa niin ei tarvitse pelätä, että kaikki olisivat kohta kiinni tyynyliinassa.

Oikein mielenkiintoinen ja miellyttävä tuote, jota voisin jatkossakin harkita hankkivani -kunhan tämä suuren suuri pakkaus ensin kuluu loppuun, 150ml kasvoille käytettävää tuotetta on nimittäin paljon!


Oletko sinä törmännyt tämänkaltaiseen tuotteeseen aiemmin ja/tai miltä tämä sinun korvaasi kuullostaa? 

4 kommenttia:

  1. Onpa jännä voide. Geelimäisistä voiteista kokemusta vain Biotherin Aqua Sourcesta ja sen koostumuksesta pidin kovasti. Tuntui, että kosteutti todella hyvin ihon. Jännää oli lukea tästä.

    Mukavaa alkanutta viikkoa Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli aika mielenkiintoinen tuttavuus :)

      Kiitos ja samoin sinne. <3

      Poista
  2. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Atoopikkona mulla on se ongelma, ettei mikään kosteutus tunnu riittävän. Tätä kannattanee kokeilla. Kiitokset vinkistä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat