tiistai 6. lokakuuta 2015

LivBox Lokakuu 2015

Sain onneksi jo tänään kotimatkalla haettua LivBoxin itselleni hipelöitäväksi ja heti samantienhän se pitää tänne teillekin jakaa :D


Teemana boxissa on "Syksy saapuu taas" ja niinhän se tekee - melkeinpä jo talvi alkaa oville kolkutella kun sen verran koleat nuo säät ovat!

Kauniin käärepaperin sisältä löytyikin melko paljon kaikkea kivaa:
 

"Hehkuva iho on yksi syksyn suurimpia meikkivoidetrendejä. Uudella Nude Perfection Glow Heleyttävällä Meikkivoiteella luot kevyesti peittävän lopputuloksen, joka antaa oman ihon sävyn kuultaa läpi. Meikkivoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sen koostumus on vallankumouksellisen kermainen ja kevyt..."
Olen tästä näytteen kokeillut (mistä saattekin tulevassa roskakasapostauksessa lukea) enkä nyt välttämättä niin kovin syttynyt ko.meikkivoiteelle, tosin kokeilin tätä sävyssä 2 (joka muutamassa muussa on kyllä juuri se oikea sävy minulle) ja boxin mukana tuli sävy 1 - toivotaan, että tämä sävy sopii minulle paremmin ja rakastun tähän yhtä palavasti kuin pariin muuhun Lumenen meikkivoiteeseen :)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Tuuheuttava Shampoo (ovh 17,50€/200ml, boxissa 30ml kokeilukoko)
"Excellium tuuheuttava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ylläpitäen ikääntyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa tehden hiuksista vahvat ja elinvoimaiset..."
Sana "ikääntyvä" tuo minulle mieleen iältään jonkun muun kuin oman ikäisenä (=kolmikymppisen), mutta toisaalta en tiedä kuinka paljon hoitavuutta varsinaisesti shampoossa voi olla - jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tuoksusta en ota nyt täysin purkista tuoksuttamalla selvää - selviää sitten kun tulee kokeiltua. Ihan mielelläni näitä kokeilen kyllä, mutta nyt sattuu pari muutakin shampoota olemaan odottamassa vuoroaan joten katsotaan koska tämä saa vuoronsa.. 
(Tosin nyt kun katsoin tarkemmin niin tuli mieleen, että kyseessä ei ole tuuheuttava vaan silottava shampoo - linkin siis laitoin tuohon mikä boxista löytyi vaikka nimen olenkin nyt väärin kirjoittanut - ja tuo esittelyteksti on siis tuosta LivBoxin kortista..)

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Tuuheuttava Hoitosuihke (ovh 17,50€/200ml, boxissa 50ml kokeilukoko)
"Excellium tuuheuttava suihke ylläpitää ikääntyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa tehden hiuksista vahvat ja elinvoimaiset. Hiukset tuntuvat tuuheilta, vahvoilta ja elinvoimaisilta.."
Esittelyteksti kortissa olikin tuota yhtä lausetta lukuunottamatta sama sekä shampoossa että hoitosuihkeessa. Tämäkin tosiaan ikääntyvälle hiukselle tarkoitettu (kaikkihan me hiuksinemme toki ikäännytään koko ajan..) mutta ihan mielellään tämänkin kokeilen - sitten aikanaan. Noita erilaisia hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita minulla on myöskin aika läjä :D

Pepsodent White Now Gold (ovh 4€/75ml)
"Pepsodent White Now Gold on Suomen ostetuin välittömästi valkaiseva hammastahna, joka antaa säihkyvän valkoisen hymyn jo 1.harjauksella. Se sisältää kolme kertaa enemmän BlueLight -teknologiaa ja säännöllisesti käytettynä poistaa myös tummentumia ja kirkastaa hymyä asteittain..."
Onkohan tämä joskus aiemminkin tullut LivBoxin mukana? Sinällään ihan hyvään saumaan tuli kun hammastahna alkaakin olla lopuillaan, mutta täytyy sanoa etten näihin "valkaiseviin" hammastahnoihin oikein usko. Ja eikös tuossa mainoksessakin jossain ole maininta, ettei varsinaisesti valkaise hammasta vaan luo tuolla BlueLight-teknologialla sellaisen mielikuvan..?

"Essential Healing Spray kosteuttaa sekä syvähoitaa ihoa ja sisältää rauhoittavaa kaurauutetta. Miedontuoksuinen spray-vartalovoide sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Levittyy ja imeytyy nopeasti.."
Onko tuo ensimmäinen lause tuossa jonkun toisenkin mielestä hieman huonoa suomea? :D 
Itseasiassa vasta äskettäin pohdin, että pitäisi näitä Vaseline -tuotteita testata, joten tämähän tuli kuin tilauksesta :D En tosin tiedä mahtaako tämä spray muodossaan olla ihan minulle se mieluisin, pidän kuitenkin siitä tietynlaisesta ihotuntemuksesta rasvailun jälkeen ja tämä kuullostaisi melko kevyeltä..? No mutta käytössähän sen sitten huomaa..

L'Occitane Almond Shower Oil (ovh 19,50€/250ml, boxissa 35ml kokeilukoko)
"Suihkuöljy muuttuu veden kanssa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi, joka jättää ihon satiinin pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Sisältää runsaasti manteliöljyä ja ravitsevia lipidejä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti..."
Alkuajatus liittyi kokoon; njääh taas L'Occitanea kovasti mainostettu boxissa tulevaksi ja sitten tuote on taas minikoossa! Mutta toisaalta kun katsoin tarkemmin ja huomasin, että kyse ei ole perinteisestä suihkuvoiteesta vaan -öljystä niin tuumasin, että tästä pienestäkin koosta mahdollisesti riittää useampaankin käyttökertaan. Tuoksu on aivan ihana mitä tuosta pullon suulta tuoksuttelin! Jälleen myös vierailemalla Helsingin myymälässä tai verkkotilauksen yhteydessä saisi lahjana Shea Hand Cream 10ml - tämäkin etu jäänee itselläni käyttämättä..

Kaikki varmaankin ovat saaneet myös näytteen SkinGain -kollageenibuusterista (ovh 45,90€/30 pussia)!? Mainostekstin mukaan auttaa ihon, hiusten ja nivelten ongelmissa.
Eiköhän tämä tule testattua, mutta en usko, että tulen tuota etua hyväkseni käyttämään (LivBoxin tilaajille hintaan 38€ sis.postikulut koodilla LIVBOX).

Näiden lisäksi pitkäaikaistilaajalahjana oli:
"...100% Mica-mineraalia sisältävällä hohtopuuterilla loihdit pitkäkestoisen ja elävän sävyn silmäluomillesi. Voit levittää sitä sellaisenaan luomivärisiveltimellä tai kostutetulla siveltimellä, jolloin saat luomillesi entistä syvemmän sävyn. Jos levität hohtopuuteria kostutetulla silmänrajausiveltimellä, voit luoda itsellesi upeat rajaukset silmäluomiin. Halutessasi hohdetta kasvoillesi, huulillesi tai kynsillesi, voit sekoittaa tätä all-in-one -tuotetta myös puuteriisi, huulikiiltoosi tai jopa kynsilakkaasi..."
Samainen puuteri (eri sävyssä tosin) tuli elokuun Lookfantastic Beauty Boxissa - jos nyt en aivan väärässä ole!? Tuota elokuussa tullut olen tainnut peräti kertaalleen kokeilla rajauksena, mutta jotenkin käyttö on jäänyt.. Onneksi nyt sentään ei samassa sävyssä saanut - pitää joskus kokeilla luomille sellaisenaan..


LOPPUYHTEENVETO
Sisältö on ihan ok, ei nyt mitään riemunkiljahduksia aiheuttanut, mutta kaikkia noista tulee vähintään itse kokeiltua. Kolme tuotteista oli tuttuja (joista kahta eri sävyssä olen kokeillut), mutta tällä kertaa se ei ole ehkä aivan niin njääh kuin joissakin tapauksissa. Parhaaksi nostaisin kuitenkin varmaan tuon L'Occitanen suihkuöljyn sekä tuon Vaselinen vartalosprayn, mutta katsotaan mitkä on fiilikset kun olen päässyt kokeilemaankin. :)


Tuliko sinulle boxi eri variaatiolla? Mitä mieltä olet sisällöstä?

2 kommenttia:

  1. Miulla oli muuten sama, mutta Schwarzkopfin tuotteet oli lämpösuojavoide ja kosteuttava muotoiluvoide.

    Hammastahnat on aina tervetulleita, Vaselinen spay jees (tosin pitäisi käyttää äidin antama purkki ensin).. Meikkivoide epäillyttää, vaikka onkin sävy yksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkähän monta kertaa mä oon vastatessani epähuomiossa loggautunutkin ulos sen sijaan, että olisin julkaissut vastaukseni!? :D (tätä nimittäin tähän kommentoinnin kanssa on taatusti ainakin kahdesti jo tapahtunut!)

      Itsekin tosiaan uskon ettei nyt oikein natsannut tuon sävyn kanssa, harmi kun ei ollut arpaonni myötä, että olisi sen vaaleimman sävyn saanut testiin..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat