perjantai 25. syyskuuta 2015

Pika-arvonta



Sain mahdollisuuden arpoa 2kpl I love Me -messujen loppuja teille rakkaat lukijani! Joten laitetaanpa pika-arvontaan nämä liput, että löytävät onnelliset omistajansa!

I love me -messut järjestetään siis Messukeskuksessa 16.-18.10.2015, tämän linkin takaa löytyy lisäinfoa, mikäli olet ko.messut kokonaan missannut.


Homma toimii siis niin, että arvon LUKIJOIDENI joukosta omistajat kahdelle (2) päivälipulle - saat itse valita minä päivänä haluat lippusi käyttää. Arvonnan jälkeen ilmoitan voittajien yhteystiedot messujärjestelijöille ja he postittavat liput kotiosoitteeseesi.

Ehtona on siis tosiaan se, että olet blogini lukija - kiva olisi jos klikkaisit itsesi viimeistään nyt lukijakseni (oikea ylälaita), etkä tokikaan poistu lukijoista heti arvonnan jälkeen ;P

Aikaa osallistua on su 27.9.2015 klo12 saakka ja voisitte vaikka kommentoida osallistuaksenne jotain blogistani sekä sen mitä noilta messuilta eniten odotatte. :) 

Nyt hopihopi kaikki osallistumaan! Itsekin yritän täältä kaukaa pääkaupunkiseudulle asti itseni messuja varten saada :))

 

16 kommenttia:

  1. Blogihan näyttää oikein söpöltä ulkoisesti ja sisältöönkin täytyy perehtyä ajan kanssa, junan netti ei ole se paras mahdollinen väline :D olisi kiva jos arvonnassa onni osuisi kohdalle, yleensä ei osu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä mahdollisuudet voittoon ovat ainakin mielettömän hyvät, peräti 200% :D = eli olet eka osallistuja, tervetuloa mukaan :)

      Poista
  2. Kokeillaan onnea. ;)

    -Mg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä olisi 100% mahdollisuus voittoon ;D Halutessasi voit käydä klikkaamassa itsesi tuolta oikeasta yläreunasta lukijaksi :)

      Poista
  3. Tosi kivan näkönen blogi! Kokeillaan onnea, messuilta eniten ootan laatuaikaa siskon kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään tosi paljon blogin sisällöstä oon saanu täältä tosi hyviä kosmetiikkavinkkejä. :)
    Messuilta odottaisin eniten sitä, että löytäisin uusia hyviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Toivottavasti arpaonni suosisi minuakin joskus!

    VastaaPoista
  5. Oikein hyvältä vaikuttaa sun blogi, liityin lukijaksesi :) Messuilta odotan erityisesti messutarjouksia.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oi mahtava arvonta, olisi tosi kiva päästä ekaa kertaa tuonne messuille tutustumaan! :) Lukijaksi liityin myös.

    katrii_@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Oii ku kiva arvonta! Viime vuonna messuilla käyneenä olisi kiva päästä uudestaankin! Aiheet tapahtumassa ovat juuri itselle mielenkiintoisia :) Liityin myös lukijaksi!

    sanna.krekula@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa kivalta arvonnalta! Olisi mahtavaa päästä kyseisille messuille ensimmäistä kertaa! :) Messut vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta! Liityin myös lukijaksi.

    salla.santaoja@gmail.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat