maanantai 11. toukokuuta 2015

Top 3

Itse olen mielenkiinnolla seurannut mitkä tekstini löytävät eniten lukijoita ja jaan tässä nyt tietoja siitä teille. Ykköseksi eli eniten luetuin bloggaukseni on ollut:

joka on julkaistu 6.2.2015 ja on saanut huimat 26kpl lukijoita :) 
(joo, minun lukijamääräni liikkuvat ihan määrissä kuin suosituissa blogeissa, mutta itseäni vartenhan minä tätä väsäilen ja jos joku muukin tästä iloa (ja ehkä jotain käytyäkin!?) saa niin se on vain iso lisäplussa. :))

Kakkossijalle on noussut:

julkaistu 27.12.2014 ja lukijoita 17kpl.
Se toisten kaappeihin kurkkiminen kiinnostaa siis? ;) (itse ainakin voin tähän myöntävästi vastata - ainakin kun sen "luvan kanssa" saa tehdä xD)

Ja kolmantena..

julkaistu 25.12.2014 ja lukijoita 15kpl.

Yllättikö joku noista? No joo. Lumenen jutun tein tosiaan parin näytteen kokeilun pohjalta, mutta ko.tuote taitanee olla kiinnostava ja monet siitä tietoa etsivät (olen myös Lumenen seerumimeikkivoiteesta tehnyt postauksen, mutta se ei ole tainnut kovin kummoisesti lukijoita tavoittaa, koska ei tuosta listalta ollenkaan löydy.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat